Οι ΑΝΕΛ Έβρου που ζητούσαν πρόταση μομφής της Ν.Δ για να την στηρίξουν, σε ποιά τρύπα κρύφτηκαν;

Οι ΑΝΕΛ Έβρου που ζητούσαν πρόταση μομφής της Ν.Δ για να την στηρίξουν, σε ποιά τρύπα κρύφτηκαν;

Εκείνοι οι ΑΝΕΛ Έβρου, που ζητούσαν πριν λίγες ημέρες να υποβάλλει πρόταση μομφής η Νέα Δημοκρατία κατά της Κυβέρνησης για το Σκοπιανό και θα την στηρίξουν, δια στόματος της Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής τους  Αναστασίας Παχίδου, σε ποιά… τρύπα έχουν κρυφτεί τώρα που ολοκληρώθηκε από τον Πρωθυπουργό που στηρίζουν, το ξεπούλημα της μίας και ελληνικής Μακεδονίας;

Η συγκεκριμένη κυρία, μαζί με όσους έχουν απομείνει στο συγκεκριμένο… απόκομμα του Πάνου Καμμένου την λέξη φιλότιμο και ευθιξία την γνωρίζουν; Ακόμα και η νεαρή εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, η Μαριλένα Παπαδοπούλου, έδειξε ότι πολλά κιλά… άντερα και υπέβαλλε την παραίτηση της μπροστά στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην οποία συνετέλεσε ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρττητοι Έλληνες.

Στον Έβρο όλα καλά; Βλέπω μάλιστα στο facebook, ένα από τα στελέχη τους, διασκάδαζε χθες βράδυ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με την ΕΒΡΙΤΙΚΗ ΖΥΓΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ του Evros24.gr, την κυρία Αναστασία Παχίδου να δηλώνει ξεκάθαρα: “Ας την κάνει την πρόταση μομφής αν θέλει η ΝΔ και εμείς θα την στηρίξουμε». Η πρόταση έγινε και οι… κότες του κόμματος της, με πρώτο και καλύτερο τον αρχηγό και μοναδική εξαίρεση τον Δημήτρη Καμμένο, φυσικά την καταψήφισαν.