Με σύνθημα “Από τον Έβρο για την Ευρώπη”, η συντοπίτισσα μας υποψήφια Ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου

Με σύνθημα “Από τον Έβρο για την Ευρώπη”, η συντοπίτισσα μας υποψήφια Ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου

Με σύνθημα που αφορά το νομό Έβρου απ’ τον οποίο κατάγεται και συγκεκριμένα το: “Από τον Έβρο για την Ευρώπη”, η συντοπίτισσα μας υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία Ευρωβουλευτής Κατερίνα Μάρκου, διεκδικεί την ψήφο των συμπατριωτών της στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαίου.

Η κ.Μάρκου, που είναι ήδη βουλευτής της Ν.Δ, κατάγεται απ’ την πλευρά του πατέρα της όπως έχουμε αναφέρει από το χωριό Θυρέα Διδυμοτείχου, το οποίο επισκέπτεται αρκετές φορές με τους γονείς της, αφού έχει τόσο εκεί όσο και σε πόλεις του νομού, συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Στην καμπάνια προβολής της υποψηφιότητας της, το βασικό σύνθημα της είναι όπως βλέπετε και στην φωτογραφία το “Από τον Έβρο για την Ευρώπη”, αλλά και το “Διεκδικούμε για την Ελλάδα”. Ήδη στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας επισκέφθηκε ήδη δυο φορές τον Έβρο και είχε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις τόσο με θεσμικούς φορείς, όσο και με ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζονται μαζί της είτε λόγω συγγένειας, είτε επειδή κατάγονται απ’ το ίδιο χωριό.

Δεν κρύβει μάλιστα την ικανοποίηση της, αφού πάρα πολλοί Εβρίτες οι οποίοι θα ψηφίσουν στις επικείμενες Ευρωεκλογές το κόμμα της, έχουν εκφράσει την πρόθεση να επιλέξουν την ίδια, μια και αν εκλεγεί θα μπορεί να μεταφέρει στο Ευρωκοινοβούλιο τα θέματα και προβλήματα της περιοχής μας.

Κατά την παρουσία της πριν λίγο καιρό στο νομό, η κ.Μάρκου είπε για την επίσκεψή της στον Έβρο ότι «είμαι εδώ γιατί δεν είναι ξένη για μένα η περιοχή. Έρχομαι από παιδί, ο παππούς μου είναι από εδώ. Έχω ακόμα οικογένεια που επισκέπτομαι συχνά και γνωρίζω τα προβλήματα της περιοχής. Φυσικά και θα μεταφέρω τα προβλήματα της περιοχής στην Ευρώπη σε περίπτωση που εκλεγώ. Γιατί και οι Ευρωπαίοι δεν πρέπει να ξεχνούν ότι από εδώ, τον Έβρο ξεκινάει η Ευρωπαϊκή Ένωση και πρέπει να προσέχουν και να βοηθούν την ευαίσθητη και με πολλές ιδιαιτερότητες περιοχή μας».