Αλεξανδρούπολη: Τεράστια κινητοποίηση του Λιμενικού χθες βράδυ, για τον εντοπισμό ψαρά που αγνοούνταν

Αλεξανδρούπολη: Τεράστια κινητοποίηση του Λιμενικού χθες βράδυ, για τον εντοπισμό ψαρά που αγνοούνταν

Τεράστια κινητοποίηση του Λιμενικού αλλά και ιδιωτών με σκάφη είχαμε χθες βράδυ, για τον εντοπισμό ενός 66χρονου ψαρά στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος είχε βγει για ψάρεμα το πρωί της Παρασκευής και αγνοούνταν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τις βραδινές ώρες χθες από την σύζυγο του αγνοούμενου ψαρά, ο οποίος σύμφωνα με την δήλωση της είχε μεταβεί με το σκάφος ”ΡΙΑ” Λ.Μ. 119 από το λιμάνι της Μαρώνειας τις πρωινές ώρες χθες για ψάρεμα και έκτοτε αγνοούνταν.
Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ πραγματοποιήθηκαν έρευνες από έξι (06) περιπολικά οχήματα και τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου ψαρά στην συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, καθώς και από ιδιωτικά σκάφη που προσέτρεξαν για βοήθεια στις έρευνες.
Τελικά το ”ΡΙΑ” εντοπίστηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης, με τον 66χρονο να είναι καλά στην υγεία του.
Το σκάφος του ρυμουλκήθηκε από το Α/Κ «ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ» Ν.Α. 221 συνοδεία του ΠΛΣ στο λιμάνι της Μαρώνειας όπου περίμενε με τεράστια αγωνία η οικογένεια του, αλλά τέλος καλό όλα καλά γι’ αυτή την περιπέτεια του 66χρονου ψαρά.