Στο Συμβούλιο της Επικρατείας σκέφτεται να προσφύγει ο Β.Λαμπάκης μετά την απόρριψη της ένστασης του

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας σκέφτεται να προσφύγει ο Β.Λαμπάκης μετά την απόρριψη της ένστασης του

Δεν μπορεί να… χωνέψει με τίποτα την ήττα του στις δημοτικές εκλογές, την απόρριψη από το Τριμελές Διοικητικοί Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης της έντασης του κατά της εκλογής του Γιάννη Ζαμπούκη και ότι μετά την Κυριακή δεν θα είναι πλέον δήμαρχος, ο απερχόμενος Βαγγέλης Λαμπάκης.

Όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε από τις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου, δείχνει με ενέργειες του ότι δεν αποδέχεται την ετυμηγορία του λαού του δήμου Αλεξανδρούπολης, ο οποίος τον έστειλε στην αντιπολίτευση και προσπαθεί να αμφισβητήσει την εκλογή του κ.Ζαμπούκη και της παράταξης του “Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ”, επικαλούμενος κώλυμα εκλογιμότητας.

-ΕΚΤΑΚΤΟ: Απορρίφθηκε η ένσταση Λαμπάκη κατά της εκλογής Ζαμπούκη – Βγήκε η απόφαση πριν λίγο

Η ένσταση που έκανε όμως, απορρίφθηκε πανηγυρικά χθες, αλλά έτσι και αλλιώς τις τελευταίες ημέρες διαισθανόμενος την αρνητική γι’ αυτόν εξέλιξη, υποστήριζε ότι θα προσφύγει στο Συμβιύλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), προσπαθώντας να δικαιωθεί. Το ίδιο τόνιζαν και κάποιοι στενοί του συνεργάτες, οι λίγοι που του έχουν απομείνει και δέχονται να αυτοεξεφτελίζονται μαζί του, δείχνοντας την ίδια μικροψυχία και… αγωνία παραμονής στην καρέκλα της εξουσίας.

Φαίνεται ότι ο… κατήφορος δεν θα έχει τελειωμό για τον ευρισκόμενο σε αποδρομή κ.Λαμπάκη και η απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά του κατά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής το περασμένο Σάββατο, θα έχει συνέχεια. Είναι χαρακτηριστικό, ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο χθεσινό τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΑ, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Γιώργος Ουζουνίδης, έλεγε στους υπόλοιπους ότι ο Βαγγέλης Λαμπάκης αλλά και τα στελέχη του, θα προσφύγουν στο ΣτΕ και πιστεύουν ότι σε 2,5 μήνες περίπου θα βγει απόφαση που θα τους δικαιώσει, παρά την απόρριψη την ένστασης από το δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης.

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι λόγοι που το δικαστήριο απέρριψε την ένσταση Λαμπάκη κατά Ζαμπούκη – Όλη η ΑΠΟΦΑΣΗ

Με την… φόρα που έχει πάρει ο κ.Λαμπάκης και την απόφαση του να αμφισβητεί την ετυμηγορία του λαού, δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι το.. Ευρωπαίκό Δικαστήριο ή ακόμα και στον… ΟΗΕ για να δικαιωθεί.