Ενίσχυση με προσωπικό κατά τις έκτακτες μεταθέσεις, ζητάει η Ένωση Αστυνομικών Ορεστιάδας

Ενίσχυση με προσωπικό κατά τις έκτακτες μεταθέσεις, ζητάει η Ένωση Αστυνομικών Ορεστιάδας

Την ενίσχυση με τουλάχιστον 20 αστυνομικούς κατά τις έκτακτες μεταθέσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, ζητάει από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας με επιστολή της.

Σε αυτή  αναλύει την αύξηση των μεταναστευτικών ροών και τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Όπως αναφέρει:

“Οι μεταναστευτικές ροές τους τελευταίους τέσσερις μήνες, λόγω της μείωσης των υδάτων στο ποταμό Έβρο αλλά και την πολιτική τακτική της Γείτονος χώρας, έχουν φθάσει σε υψηλά επίπεδα, οδηγώντας το Αστυνομικό προσωπικό στα όριά του. Παράλληλα η μεγάλη έλλειψη σε προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τεχνικά μέσα δυσχεραίνουν την κατάσταση ακόμη περισσότερο.

κ. Υπουργέ, κ. Αρχηγέ

Λόγω της δύσκολης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή μας εξαιτίας των μεταναστευτικών ροών αλλά και της συσσώρευσης μεγάλου αριθμού παράνομων μεταναστών στο ΚΥΤ και στο ΠΡΟΚΕΚΑ , παρακαλούμε όπως, στις επικείμενες έκτακτες μεταθέσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ενισχύσετε τη Δ.Α Ορεστιάδας με τουλάχιστον 20 Αστυνομικούς ώστε να καλυφθεί ένα μικρό μέρος από τις πολλές κενές οργανικές θέσεις που διαθέτουμε.

Τέλος η Ένωσή μας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκρισή σας σε μέρος των θεμάτων που σας τέθηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψή σας στην περιοχή μας.