Ο Μιχαηλίδης που πολέμησε λυσαλλέα την πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου, τώρα λέει θα… χαθεί ένας πεζόδρομος!!!

Ο Μιχαηλίδης που πολέμησε λυσαλλέα την πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου, τώρα λέει θα… χαθεί ένας πεζόδρομος!!!

Φέρτε μας τα χάπια μας ή τον ψυχίατρο, γιατί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια πραγματικά ψηλά. Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παύλος Μιχαηλίδης, που τα προηγούμενα χρόνια πολέμησε λυσαλλέα την πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου, την έκανε “σημαία” της αντιπολιτευτικής του παρουσίας και επιτίθονταν άγρια στον Βαγγέλη Λαμπάκη, τώρα που “άνοιξε” η συζήτηση να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία για τους οδηγούς, λέει τα… αντίθετα.

Μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Status radio και τον Σταύρο Αποστολίδη για το συγκεκριμένο θέμα, ο άνθρωπος που πήγαινε κρυφά και έβγαζε φωτογραφίες τα έργα πεζοδρόμησης στην οδό Κύπρου από την απελθούσα δημοτική αρχή Λαμπάκη και μας τις έστελνε στο Evros-news.gr για να αναδείξουμε ότι τσιμέντωσαν τους κυβόλιθους, προκαλώντας μάλιστα τις ανακοινώσεις της τότε δημοτικής αρχής εναντίον μας, τώρα δήλωσε για την οδό Κύπρου ότι δεν πρέπει να…. χαθεί ένας πεζόδρομος!!! Μιλάμε ότι ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει σε… κωλοτούμπες όχι μόνο τον… Αλέξη Τσίπρα και τον Ιωάννη Μελισσανίδη, αλλά και την κορυφαία αθλήτρια γυμναστικής, την Ρουμάνα… Νάντια Κομανέτσι και δεν έχει πρόβλημα να ξεφτιλίζεται, λέγοντας τα αντίθετα απ’ όσα έλεγε πριν τις δημοτικές εκλογές. Όλα αυτά γιατί δεν μπορεί να ξεπεράσει την πίκρα του που ο πρώτος του ξάδερφος Γιάννης Ζαμπούκης εκλέχθηκε δήμαρχος και ο ίδιος έμεινε ένας απλός, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και ασχολούνται μαζί του μόνο ο… Λαμπάκης και ο Status radio που τον βγάζει συχνά και μιλάει αν και εκπροσωπεί πλέον μόνο τον εαυτό του.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Παύλος Μιχαηλίδης: “Πολύ δύσκολες μέρες περιμένουν την Αλεξανδρούπολη με το κλείσιμο της παραλίας και την πεζοδρόμηση της Οδού Κύπρου”

Τί είπε ο κ.Μιχαηλίδης: “Αν εξετάζουμε αποσπασματικά τα πράγματα, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να κάνουμε το μεγάλο άλμα. Για το αν θα ανοίξει η Κύπρου και κατά πόσο αυτό θα διευκολύνει την κυκλοφορία, διότι θα χαθεί ένας πεζόδρομος, έτσι; Ξεκαθαρίζω ότι εγώ ήμουν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο από αυτούς που είχαν πει ότι δεν έπρεπε τότε, με εκείνες τις συνθήκες, τις σημερινές δηλαδή, να κλείσει η οδός Κύπρου. Πλην όμως, ως υποψήφιος δήμαρχος, είχα πει ότι δεν είναι πλέον τόσο εύκολο μετά από αυτό το έργο που έγινε, ελαφρά τη καρδιά να πεις το ξυλώνω ή το τροποποιώ. Θέλει πάρα πολύ σκέψη και είπα αν είχα εκλεγεί θα το έφερνα στο δημοτικό συμβούλιο για να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε. Δεν μπορώ να σας πω τί πρέπει να γίνει τώρα. Η πρόταση μου είναι να το συζητήσουμε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο μαζί με τα άλλα κυκλοφοριακά θέματα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Δέσμευση του Παύλου Μιχαηλίδη για εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο το άνοιγμα της οδού Κύπρου

Καταλάβατε τίποτα ή θα χρειαστείτε και εσείς τα… χάπια σας; Γιατί εμείς δεν θα τα αποφύγουμε. Ο Παύλος Μιχαηλίδης έλεγε τότε, με εκείνες τις συνθήκες όπως τόνισε, να μην γίνει πεζόδρομος η οδός Κύπρου. Οι ίδιες συνθήκες παραδέχθηκε ότι επικρατούν και τώρα, αλλά λέει πως δεν πρέπει να χαθεί ένας πεζόδρομος. Η κύπρου δηλαδή, για την οποία… ωρύονταν και ούρλιαζε στο δημοτικό συμβούλιο και τα ΜΜΕ εναντίον του Βαγγέλη Λαμπάκη, που τώρα έγινε… φίλος και συνοδοιπόρος του.