Ένταση στις Φέρες: Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, μπλόκαραν τη μεταφορά γραφείων στην Αλεξανδρούπολη, κατεβάζοντας τα

Ένταση στις Φέρες: Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, μπλόκαραν τη μεταφορά γραφείων στην Αλεξανδρούπολη, κατεβάζοντας τα

Ένταση επικράτησε σήμερα στις Φέρες, έξω από τα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας (πρώην Δημαρχείο), όπου δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι μπλόκαραν αρχικά και στη συνέχεια κατέβασαν από φορτηγάκι, έπιπλα γραφείων που θα μεταφέρονταν στο δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.

Με επικεφαλής τον τέως Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς Τομέα και δημοτικό σύμβουλο Νίκο Γκότση, τους επίσης δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Καρυπίδη της “ΑΝΑΣΑ” και Χρήστο Βαρσαμάκη της “Λαϊκής Συσπείρωσης” και παρουσία του Κώστα Δουνάκη, δημοτικού συμβούλου της παράταξης Μυτιληνού, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σάκη Πεμούση και τοπικών συμβούλων, υπήρξαν διαμαρτυρίες για την σχεδιαζόμενη μεταφορά των επίπλων. Όπως έλεγαν, μετά την απόσπαση υπαλλήλων από τις Φέρες στην Αλεξανδρούπολη με το πρόσχημα του κορονοϊού, οι οποίοι δεν επέτρεψαν όπως είχαν υπάρξει διαβεβαιώσεις, την μεταφορά των υπολογιστών τους, τώρα παίρνουν και τα γραφεία τους, υποβαθμίζοντας την πόλη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός που αντιλήφθηκε υπαλλήλους του δήμου να φορτώνουν τα έπιπλα, ήταν ο σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Βασίλης Παντελίδης, αφού το γραφείο του ως Προέδρου του ΤΟΕΒ, βρίσκεται απέναντι στο πρώην Δημαρχείο. Ειδοποίησε λοιπόν για ότι συμβαίνει και κατέφθασαν οι υπόλοιποι, μαζί με κάποιους πολίτες. Μπορεί ο κ.Παντελίδης ως Πρόεδρος του ΤΟΕΒ να μην αντιλήφθηκε επί μήνες ή και χρόνια, ότι υπάλληλος του ΤΟΕΒ Φερών καταχράστηκε τουλάχιστον 400.000 ευρώ από τοι ταμείο, αλλά την επιχειρούμενη μεταφορά των επίπλων την… πήρε χαμπάρι.

Επιτόπου λοιπόν κατέφθασε και ο αστυνομικός στο επάγγελμα Νίκος Γκότσης, που μάλιστα έκανε και μετάδοση live από την προσωπική του σελίδα στο facebook, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι φεύγουν τα έπιπλα από το κτίριο του πρώην δημαρχείου που κάποτε, επί των ημερών του και του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, ήταν ο… ναός της Δημοκρατίας. Προφανώς τώρα καταργήθηκε η δημοκρατία στις Φέρες, κατά την άποψη του. Οι υπόλοιποι, βλέποντας αυτόν που είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, να ετοιμάζεται να κατεβάσει τα έπιπλα, μαζί με τους Γιάννη Καρυπίδη και Σάκη Πεμούση (Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας) αλλά και τον οκ.Βαρσαμάκη, ακολούθησαν. Με αποτέλεσμα μόνοι τους να κατεβάσουν τα έπιπλα από το φορτηγάκι. Είναι άγνωστο πάντως αν γι’ αυτό υπέγραψαν και κανένα σχετικό χαρτί, οπότε θα χρειαζόταν να… θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής ο τέως Αντιδήμαρχος κ.Γκότσης. Όπως αποκάλυψε τοEvros-news.gr ότι έκανε ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε άλλα δημόσια έγγραφα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η ουσία είναι ότι τα έπιπλα κατέβηκαν και απλώθηκαν στον περίβολο του κτιρίου της Δημοτικής Ενότητας Φερών, οπότε οι υπάλληλοι στη συνέχεια υποχρεώθηκαν να τα μεταφέρουν και πάλι μέσα στο κτίριο.

Δείτε και το ΒΙΝΤΕΟ του Νίκου Γκότση:

Gepostet von Νικόλαος Γκότσης am Mittwoch, 23. September 2020

Κι όπως αποδείχθηκε από όλα αυτά, η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη δεν είναι… ικανή ούτε δυο-τρία γραφεία και μερικές καρέκλες να μεταφέρει με επιτυχία, ανεξάρτητα αν η συγκεκριμένη απόφαση είναι λανθασμένη ή σωστή. Όσο μάλιστα ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης δεν καταλαβαίνει ότι κάποιοι συγκεκριμένοι συνεργάτες του τον εκθέτουν με τέτοιες πρωτοβουλίες, αυτά θα συμβαίνουν.