Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ η πολυβραβευμένη, γυρσμένη στον Έβρο, ταινία: «Η τραγωδία της Δόμνας Βισβίζη»

Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ η πολυβραβευμένη, γυρσμένη στον Έβρο, ταινία: «Η τραγωδία της Δόμνας Βισβίζη»

Υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) τέθηκε η πολυβραβευμένη 13 βραβεία Παγκοσμίως ταινία μικρού μήκους “Η Τραγωδία της Δόμνας Βισβίζη”, που είναι δημιουργία Εβριτών δημιουργών. 

Μάλιστα οι ίδιοι με δήλωση τους θέλησαν να ευχαριστήσουν γι’ αυτό τονίζοντας:
“Αισθανόμαστε τεράστια τιμή για την αναγνώριση της ταινίας μας «Η τραγωδία της Δόμνας Βισβίζη» από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) με την αιγίδα του! Με την επίσημη υποστήριξη του έργου μας από ένα τόσο εξωστρεφή, με διεθνές εκτόπισμα Ελληνικό φορέα όπως ο ΕΟΤ, η πολυβραβευμένη μουσικο-κινηματογραφική παραγωγή μας θα συνεχίσει να ταξιδεύει στον κόσμο και να διεκδικεί ακόμα περισσότερες διακρίσεις.
Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο κυρία Άντζελα Γκερέκου και το Γενικό Γραμματέα κύριο Δημήτρη Φραγκάκη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για το αγκάλιασμα της ταινίας μας. Αναδεικνύει την αφοσίωσή τους στον στόχο τους να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στον Πολιτιστικό Τουρισμό μέσω της προώθησης προορισμών της όμορφης χώρας μας, για γυρίσματα κινηματογραφικών παραγωγών. Αυτή η σημαντική στιγμή εκτίμησης της ταινίας μας, ενδυναμώνει την προσήλωσή μας και την επιθυμία μας να δείχνουμε στον κόσμο την ιστορία της Θράκης μέσω της τέχνης.
Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε την ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη μας στον κύριο Ηλία Τζιώρα για την στήριξη και την προσπάθειά του για το έργο μας. Είναι χαρακτηριστικό των γενναιόδωρων ανθρώπων να αναγνωρίζουν τις εμπνευσμένες προσπάθειες και να βοηθούν από μόνοι τους, γιατί μοιραζόμαστε την κοινή μας αγάπη για τον τόπο καταγωγής μας.”
Όλοι οι συντελεστές του έργου είναι
Director/Actress /Dancer
Katerina Giannakopoulou
Director/Actor/Singer
Μixalis iliaskos
Director of Photography
Dimitris Tektonidis
Music Composition
Sakis Tsilikis
Lyrics
Toula Karoni
Sound Design
Marc Fragstein
Copy Writer
Jelena Ristic
Poster Design
Daniel Dornhöfer