Λέτε να δούμε αγκαλιά Άδωνι Γεωργιάδη με Σπύρο Δέδογλου, λόγω φαρμακευτικής κάνναβης;

Λέτε να δούμε αγκαλιά Άδωνι Γεωργιάδη με Σπύρο Δέδογλου, λόγω φαρμακευτικής κάνναβης;

Τελικά σε αυτή την ζωή και ειδικά στην Ελλάδα, όταν έχεις να κάνεις με τον γνωστό… κωλοτούμπα Άδωνι Γεωργιάδη, ποτέ μην λες ποτέ. Λέτε μετά την… αποθέωση που έκανε στον πρώην σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης, το  Νίκο Καρανίκα, να τον δούμε και… αγκαλιά με τον Εβρίτη Σπύρο Δέδογλου;

Γιατί ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά ο άνθρωπος που επέλεξε ο αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Μενέλαος Μαλτέζος να έχει εκεί για να… ελέγχει τον κομματικό μηχανισμό, όχι μόνο είναι από τους υπέρμαχους της φαρμακευτικής κάνναβης, αλλά ασχολείται και προσωπικά με την καλλιέργεια και αξιοποίηση της στο Τυχερό απ’ όπου κατάγεται.

Αφού λοιπόν ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης αναγνώρισε ότι η Νέα Δημοκρατία το 2018 έκανε λάθος, καθώς εκείνη την περίοδο εμφανιζόταν σφόδρα αντίθετη στις προωθούμενες από την κυβέρνηση Τσίπρα διατάξεις, δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα. Ακόμα και να τον… αποθεώσει ο Δέδογλου, καλώντας τον στις νυχτερινές τηλεοπτικές εκπομπές που κάνει. Έτσι τουλάχιστον θα εξασφαλίσει και υψηλή τηλεθέαση, γιατί τώρα με βάση τα στατιστικά τον βλέπουν… τρεις και μερικοί Συριζαίοι.

Να θυμίσουμε ότι στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την Φαρμακευτική κάνναβη ο κ.Γεωργιάδης δήλωσε: «Δεν ήμασταν ώριμοι να αναγνωρίσουμε την φαρμακευτική κάνναβη και στην πορεία του χρόνου καταλάβαμε ότι η Ελλάδα μπορεί να συμμετάσχει (σε αυτό το εγχείρημα). Δεν έχει κανέναν μελανό σημείο, καμία ηθική μομφή», εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης ενώ λίγο αργότερα απέδωσε τα εύσημα στον Νίκο Καρανίκα.

Αφού αναγνώρισε τη συμβολή του στο συγκεκριμένο ζήτημα, τόνισε: «Πρέπει να αναγνωρίσουμε στη συζήτηση και τη θετική συμβολή του κ. Καρανίκα. Η παρουσία του Νίκου Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό και πολεμά αν θέλετε ακόμη και σήμερα, τον τιμά γιατί είναι κάτι από το οποίο η πατρίδα έχει κάτι να κερδίσει».