Οι… σκαφάτες διακοπές του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη στην Χαλκιδική

Οι… σκαφάτες διακοπές του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη στην Χαλκιδική

Σε Σκιάθο και Χαλκιδική περνάει τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης και φροντίζει με αναρτήσεις στα δυο προσωπικά του προφίλ, να δημοσιεύσει λεπτομέρειες αλλά και φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεται.

Ο κ.Μαυρίδης, στις αρχές Αυγούστου ξεκίνησε τις διακοπές του από την Σκιάθο και μάλιστα ανέβασε από εκεί κάποιες οικογενειακές στιγμές, αλλά και μια φωτογραφία με τις φωτιές που κατέκαψαν την Εύβοια και ήταν ορατές από το πανέμορφο νησί των Σποράδων.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ορεστιάδα για κάποιες ημέρες και το τελευταίο χρονικό διάστημα βρέθηκε στην Χαλκιδική και δημοσίευσε στιγμιότυπα από το Παλιούρι, το γνωστό θέρετρο που βρίσκεται στο πρώτο πόδι, αλλά και από την Σίβηρη. Μάλιστα, εντύπωση έκανε μια ανάρτηση του στις “Ιστορίες” της σελίδας “ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ”, όπου φωτογραφήθηκε να οδηγεί ένα σκάφος. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μετά από 24 ώρες δεν υπήρχε, αφού αυτό ισχύει για ότι “ανεβάζει” κάποιος στις “Ιστορίες” του στο facebook. Απέφυγε πάντως την φωτογραφία αυτή να την “ανεβάσει” ως μόνιμη σε κάποιο από τα δυο του προφίλ, άγνωστο γιατί.

Διακοπές… σκαφάτες λοιπόν για τον δήμαρχο Ορεστιάδας, που δεν γνωρίζουμε φυσικά αν απλά κάθισε στο τιμόνι του συγκεκριμένου σκάφους μόνο για την φωτογραφία, σε ποιον ανήκει αυτό και οτιδήποτε άλλο. Εξάλλου δικαιούται και αυτός να πάει διακοπές όπως όλος ο κόσμος και να ξεκουραστεί, αφού προηγήθηκαν μερικοί πολύ έντονοι μήνες, λόγω των γνωστών εξελίξεων με την κυβερνητική απόφαση επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου.

Μπορεί από πέρυσι τον Σεπτέμβριο, που χάρη στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ το οποίο δημοσίευσε το Evros-news.gr με την ομολογία του Νότη Μηταράκη στην Χίο ότι η Κυβέρνηση ξεκίνησε ήδη τις ενέργειες επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου, να άρχισαν οι πολύμηνες αρνητικές εξελίξεις, αλλά ο ίδιος κατάφερε επί 4 μήνες να κρατάει το πρόβλημα στην… αφάνεια. Με τις γνωστές διαβεβαιώσεις ότι ελέγχει το ζήτημα, μιλάει με το υπουργείο του κ.Μηταράκη. Όμως απ’ τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς που βγήκε η περιβόητη απόφαση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ακολούθησαν πολύ έντονες εξελίξεις και δέχθηκε έντονη και απόλυτη δικαιολογημένη κριτική για τις σημαντικές προσωπικές ευθύνες που έχει για όλα αυτά.

Όσα σκέφτονταν και είχε προγραμματίσει λοιπόν για το πολιτικό του μέλλον, το ενδεχόμενο δηλαδή μιας πιθανής υποψηφιότητας για βουλευτής με τη Ν.Δ στο νομό Έβρου ή για υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου με τον κουμπάρο του Τάκη Τοψίδη, κόντρα στον σημερινό Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο… πήγαν περίπατο. Το προφίλ του δέχθηκε ισχυρά πλήγματα, μια και η πλειοψηφία του κόσμου της περιοχής Ορεστιάδας, ακόμα και άνθρωποι που τον ψήφισαν, του καταλογίζουν αδράνεια και χαλαρότητα στο ζήτημα επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου. Έτσι αναγκάστηκε από τώρα να ανακοινώσει επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας και πάλι.

Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό, είχε ανάγκη από… ξεκούραση και διακοπές ο κ.Μαυρίδης και γι’ αυτό επέλεξε Σκιάθο και Χαλκιδική, εκεί απ’ όπου εμφανίστηκε και ως… κυβερνήτης σκάφους. Σιγά μην ασχοληθεί με την αντιπολίτευση και να χαλάσει τις διακοπές του, επειδή αυτή τον κατηγορεί ότι τα έχει… θαλασσώσει και έριξε στα… βράχια τον δήμο Ορεστιάδας, με τελευταίο “κατόρθωμα” του την μη αποτροπή της μεγαλύτερης υποβάθμισης του ΙΚΑ Ορεστιάδας.