Τριάδα Παπαδάκη: Η Εβρίτισσα ενδυματολόγος (απ’ το Ασημένιο Διδυμοτείχου) της σειράς “Άγριες Μέλισσες” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τριάδα Παπαδάκη: Η Εβρίτισσα ενδυματολόγος (απ’ το Ασημένιο Διδυμοτείχου) της σειράς “Άγριες Μέλισσες” (ΒΙΝΤΕΟ)

-“Οι δικοί μου είχαν καφενείο, αλλά μου επιτρέψανε να κάνω αυτό που θέλω, με υποστήριξαν να το σπουδάσω και θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά προνομιούχο και τυχερό”

Μια συμπατριώτισσα μας, η Τριάδα Παπαδάκη από το Ασημένιο Διδυμοτείχου, είναι από τους αφανείς ήρωες, αλλά απαραίτητο συστατικό επιτυχία της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”.

Πρόκειται για την Εβρίτισσα ενδυματολόγο της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς, την γυναίκα που κρύβεται πίσω από τα ρούχα που πλαισιώνουν τους χαρακτήρες των πρωταγωνιστών. Συνεργάστηκε μάλιστα και με έναν συντοπίτη και κοντοχωριανό της, τον Γιάννη Στάνκογλου από το Θούριο Ορεστιάδας, στον πρώτο κύκλο της σειράς.

Η ενδυματολόγος στις “Άγριες Μέλισσες” ήταν αρχικά η Γιούλα Ζωιοπούλου που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2019. Την σκυτάλη, συνεχίζοντας την εξαιρετική δουλειά, πήρε η συμπατριώτισσα μας Τριάδα Παπαδάκη, η οποία έχει σημαντική συνεισφορά στην επιτυχία που σημείωσε το συγκεκριμένο σήριαλ.

Μιλώντας για τον εαυτό της και την πορεία της, η Τριάδα Παπαδάκη μίλησε για την στήριξη που είχε από τους γονείς της, προκειμένου να ακολουθήσει και να σπουδάσει αυτό που ήθελε:

“Θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά προνομιούχο και τυχερό, γιατί κάνω αυτό που αγαπάω. Μου επιτρέψαν οι δικοί μου, δεν ξέρω αν ακούγεται κάπως αλλά στην Ελλάδα είναι να στο επιτρέψουν, να κάνω αυτό που αγαπούσα και όχι μια άλλη δουλειά. Γιατί οι δικοί μου δεν έχουν καμιά σχέση ούτε με το σινεμά ούτε με το θέατρο, τίποτα. Είχαν ένα καφενείο. Μου επιτρέψαν, παρ’ ότι δεν το καταλαβαίναν τι ακριβώς θέλω να κάνω, να κάνω αυτό που θέλω. Με υποστηρίξαν να το σπουδάσω, όπως ακριβώς ήθελα και ζω και κάνω τη δουλειά που θέλω και πληρώνομαι κιόλας από αυτό. Θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά προνομιούχοι και τυχερό”.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Η δεύτερη σημαντική Εβρίτισσα ενδυματολόγος,

μαζί με την Μαρία Μαγγίρα που έχει πολλές συνεργασίες

Η Τριάδα Παπαδάκη είναι η δεύτερη Εβρίτισσα ενδυματολόγος, που συνεργάζεται σε κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές, μαζί με την επίσης συντοπίτισσα μας Μαρία Μαγγίρα, από το Παλιούρι Διδυμοτείχου. Η Μαγγίρα ήταν η ενδυματολόγος στην σπουδαία ιστορική σειρά “Το Κόκκινο Ποτάμι” που προβλήθηκε στο OPEN, ενώ έχει εργαστεί και σε άλλα σήριαλ, όπως  «Βαρδιάνος στα σπόρκα», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, που «ζωντάνεψε» στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, και προβλήθηκε πέρυσι  στην ΕΡΤ1. τις σειρές «Πρόβα νυφικού», «Εκτέλεση», «Η αγάπη άργησε µια µέρα», «Βέρα στο δεξί», «Με θέα στο πέλαγο», «Λούφα και παραλλαγή» και «Εν Ιορδάνη» και για τις ταινίες «Holy boom» και «Η δεξιά τσέπη του ράσου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: “Κόκκινο Ποτάμι”: Η Εβρίτισσα ενδυματολόγος Μαρία Μαγγίρα, από τους βασικούς συντελεστές της σειράς που ξεκινάει