Μαργαρίτης Κίρκος: Μητσοτάκης και Ευρωπαίοι ηγέτες ήρθαν στον Έβρο, αλλά τα τραπεζικά καταστήματα… κλείνουν

Μαργαρίτης Κίρκος: Μητσοτάκης και Ευρωπαίοι ηγέτες ήρθαν στον Έβρο, αλλά τα τραπεζικά καταστήματα… κλείνουν

Τις αρνητικές εξελίξεις που υπάρχουν με το κλείσιμο τραπεζικών καταστημάτων, επισημαίνει ο υποψήφιος βουλευτής Έβρου το 2019 με την “Ελληνική Λύση” Μαργαρίτης Κίρκος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του:
“Δεν έχουν περάσει δέκα ημέρες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού, υπουργών, ακόμη και υψηλόβαθμων Ευρωπαίων αξιωματούχων στην Αλεξανδρούπολη, για να εγκαινιαστούν “σημαντικά” έργα. Πριν την επίσκεψη είχα βγάλει σχετικό δελτίο τύπου, αναρωτιόμουνα για ποιους θα γίνουν αυτά τα αναπτυξιακά έργα, όταν η νεολαία φεύγει από τον Έβρο, μάλιστα κάλεσα τους τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές να πείσουν τον Πρωθυπουργό να αλλάξει το μείγμα των εξαγγελιών του.
Όπως όλοι είδαμε και ακούσαμε, δεν άλλαξε τίποτε… Αντίθετα λίγες μέρες μετά, βράζει η τοπική κοινωνία των Φερών για το επικείμενο κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς εκεί… Να δηλώσω ξεκάθαρα ότι εγώ ως τοπικό στέλεχος, ο πρόεδρος Κυριάκος Βελόπουλος, αλλά και συνολικά το κόμμα της Ελληνικής Λύσης είμαστε δίπλα στον δίκαιο αγώνα των Φεριωτών.
Θα είμαι, θα είμαστε δίπλα τους και στέλνω ξεκάθαρο μήνυμα προς τις διοικήσεις των τραπεζών “όχι σε άλλο κλείσιμο τραπεζικού καταστήματος στον Έβρο, στην Θράκη, φτάνει πια…”, σκεφτείτε λίγο κύριοι την νεολαία, τι να κάνουν οι νέοι μας να μένουν στον τόπο τους, όταν αυτός ο τόπος ερημώνει λόγω αποφάσεων του κέντρου και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα.
Μάλιστα κυκλοφορεί πλέον έντονα η φήμη ότι πρόκειται να κλείσει και η κορωνίδα των τραπεζών, δηλαδή το κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδας στην Αλεξανδρούπολη…
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ κύριοι…
Μαργαρίτης Κίρκος
Πολιτευτής Έβρου – Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ Ελληνικής Λύσης

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*