Ορεστιάδα: Με εντολή Μητσοτάκη, έρχεται αύριο ο Υφυπουργός Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών Χ.Τριαντόπουλος, για άμεση καταγραφή ζημιών

Ορεστιάδα: Με εντολή Μητσοτάκη, έρχεται αύριο ο Υφυπουργός Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών Χ.Τριαντόπουλος, για άμεση καταγραφή ζημιών

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης για τις συνέπειες των πλημμυρών που υπήρξαν κυρίως στην περιοχή της Ορεστιάδας.

Όπως έκανε γνωστό πριν λίγο ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος, που ενημέρωσε άμεσα το Μέγαρο Μαξίμου για τις ζημιές σε διάφορες περιοχές, με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έρχεται αύριο Δευτέρα στον Έβρο ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος.
Θα επισκεφθεί άμεσα τις πληγείσες από τα έντονα καιρικά φαινόμενα περιοχές, θα γίνει επιτόπιος έλεγχος και επόπτευση των ζημιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Ορεστιάδα: Μεγάλες καταστροφές σε Νεοχώρι, Λεπτή – Πλημμύρισαν σπίτια, “κόπηκε” ο δρόμος σε Λεπτή, Βάλτο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφού διαπιστώσει “ιδίοις όμμασι” την κατάσταση, θα δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες προκειμένου να ξεκινήσει η άμεση καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών, ώστε να εκκινήσει και η άμεση αποκατάσταση τους.

Όπως σας ενημερώνει συνέχεια από χθες το Evros-news.gr, σημαντικές ζημιές υπέστησαν σπίτια, επιχειρήσεις, καταστήματα στα χωριά Λεπτή, Νεοχώρι, Κυπρίνο, αλλά και υποδομές της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Ορεστιάδα: Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι σε Λεπτή, Νεοχώρι – Καταστροφές σε σπίτια, μηχανήματα