Υπεύθυνη δημοσιότητας απέκτησε η Π.Ε.Δ ΑΜ-Θ – Προσλήφθηκε η Εβρίτισσα δημοσιογράφος Κατερίνα Καλεντερίδου, με απόφαση Β.Μαυρίδη

Υπεύθυνη δημοσιότητας απέκτησε η Π.Ε.Δ ΑΜ-Θ – Προσλήφθηκε η Εβρίτισσα δημοσιογράφος Κατερίνα Καλεντερίδου, με απόφαση Β.Μαυρίδη

Στην πρόσληψη υπεύθυνης εκτέλεσης προγραμμάτων δημοσιότητας δραστηριοτήτων και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών της, προχώρησε η Π.Ε.Δ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ΑΜΘ στις 25 Ιουνίου στην Ορεστιάδα, πέρα από τα υπόλοιπα… έβγαλε και είδηση, αφού ο Πρόεδρος της και δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης παρουσίασε σε όλους την δημοσιογράφο Κατερίνα Καλεντερίδου.

Την προσέλαβε με απόφαση του η οποία δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 9 Μαίου 2022 και αναφέρει:

“Αποφασίζουμε την απευθείας ανάθεση, στην ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, Δημόσιες σχέσεις και
Επικοινωνία, για την παροχή υπηρεσιών Επεξεργασίας στρατηγικής και εκτέλεση προγραμμάτων δημοσιότητας δραστηριοτήτων και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών της Π.Ε.Δ ΑΜ-Θ, αντί του ποσού των 2.450,00 € μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%”. Η συνεργασία της δημοσιογράφου κ.Καλεντερίδου, η οποία είναι ως γνωστόν Διευθύντρια στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση Αλεξανδρούπολης, λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2022, στο τέλος της χρονιάς δηλαδή και θα στοιχίσει στην ΠΕΔ συνολικά 3.038 ευρώ.

Η πρόσληψη δημοσιογράφου είχε αποφασιστεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 11 Μαρτίου 2022, “για απευθείας ανάθεση υπηρεσιών σε εξωτερικό συνεργάτη με αντικείμενο την επεξεργασία στρατηγικής και εκτέλεση προγραμμάτων δημοσιότητας δραστηριοτήτων και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών της Π.Ε.Δ ΑΜΘ, με απόφαση του Προέδρου της Π.Ε.Δ ΑΜ-Θ”. Κι αφού εξουσιοδότησαν τον Πρόεδρο Βασίλη Μαυρίδη, με δική του απόφαση στάλθηκε πρόσκληση δυο ημέρες μετά, στις 13-4-2022 για κατάθεση προσφοράς προς την κ.ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ από την Αλεξανδρούπολη για το ποσό των 2.450,00 € μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και αυτύη την επόμενη ημέρα 14 Μαρτίου την αποδέχθηκε.

Στις 9 Μαίου 2022 ο κ.Μαυρίδης αποφάσισε την απ’ ευθείας ανάθεση της συγκεκριμένης υπηρεσίας στην Διευθύντρια της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση Έβρου με αντικείμενα:

Οι παρεχόμενες στο πλαίσιο της συνεργασίας μας υπηρεσίες θα συνίστανται από ένα σύνολο 3 δράσεων – ενεργειών που περιγράφονται παρακάτω.
Α. Η επεξεργασία, κατάρτιση, διατύπωση και εισήγηση της στρατηγικής και της κατάλληλης μεθοδολογίας δημοσιότητας και προβολής δραστηριοτήτων και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών της Π.Ε.Δ. ΑΜ-Θ.
Β. Ο σχεδιασμός, η εισήγηση και η εκτέλεση προγραμμάτων δημοσιότητας, προβολής δραστηριοτήτων και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών της Π.Ε.Δ. ΑΜ-Θ
Γ. Η παρακολούθηση του ημερήσιου και περιοδικού τύπου, η συγκέντρωση / ταξινόμηση / αξιολόγηση των δημοσιευμάτων και η ενημέρωση των οργάνων διοίκησης της Π.Ε.Δ. ΑΜ-Θ για δημοσιεύματα που τα αφορούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΥΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΟΥ

Στις 19 Μαίου 2022 ο Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ και δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης και η Εβρίτισσα δημοσιογράφος Κατερίνα Καλεντερίδου υπέγραψαν σύμβαση συνεργασίας που λήγει 31 τέλος της φετινής χρονιάς 31-12-20022. Προφανώς άρχισε από την στιγμή που υπέγραψαν, αν και στην απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αναφέρεται ως ημερομηνία ‘”Σήμερα, 29/11/2021 στο Γραφείο της ΠΕΔ ΑΜΘ στην Κομοτηνή”, αλλά προφανώς θα έγινε κάποιο λάθος στην ημερομηνία.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗ-ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΕΔ-ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΟΥ

Έτσι η κ.Καλεντερίδου βρέθηκε στις 25 Ιουνίου στη συνεδρίαση της ΠΕΔ στην Ορεστιάδα για να καλύψει τα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν. Κκαθόταν δίπλα στον δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν και τον Γιώργο Πετρίδη, πρώην δήμαρχο Κομοτηνής και επιστημονικό συνεργάτη του Προέδρου της ΠΕΔ, που μπορεί όταν αποφάσισε να μην ξαναθέσει υποψηφιότητα το 2019 μπορεί να δήλωσε ότι τελείωσε γι΄ αυτόν η αυτοδιοίκηση, αλλά στη συνέχεια δεν είπε ΟΧΙ στα 1.848 ευρώ (μικτά να το τονίσουμε) που είναι η μηνιαία αμοιβή του.