ΒΙΝΤΕΟ: Δεκάδες λαθρομετανάστες παρελαύνουν άνετοι και ωραίοι στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης

ΒΙΝΤΕΟ: Δεκάδες λαθρομετανάστες παρελαύνουν άνετοι και ωραίοι στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης

Είναι τόσο καθημερινό το φαινόμενο, με δεκάδες λαθρομετανάστες να παρελαύνουν στα χωριά και γενικότερα στους δρόμους του Έβρου, που δυστυχώς το έχουμε συνηθίσει όλοι και δεν μας κάνει πλέον καμιά αίσθηση, αν και τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Όπως βλέπετε στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που έστειλε στο Evros-news.gr κάτοικος του χωριού Λουτρά της Αλεξανδρούπολης, περίπου 20 νεαρής ηλικίας λαθρομετανάστες, κυκλοφορούν άνετοι και ωραίοι μέσα στο χωριό. Γνώριμη εικόνα και για πολλά ακόμα χωριά της ακριτικής μας περιοχής.

Γι’ αυτό και οι διάφοροι υπουργοί ή άλλοι εκπρόσωποι του αθηνοκεντρικού κράτους, ας μην προκαλούν τη νοημοσύνη μας, δηλώνοντας ότι ο Έβρος “σφραγίστηκε” και το πρόβλημα λύθηκε. Υπάρχει και είναι έντονο, όσο και αν προσπαθούν οι Συνοριοφύλακες μέρα και νύχτα, αλλά και οι ένοπλες δυνάμεις που πλέον τις βλέπουμε με στρατιωτικά τζιπ να βρίσκονται είτε μόνοι τους είτε σε μικρά κλιμάκια με αστυνομικούς, μήπως και περιορίσουν λίγο το συγκεκριμένο σοβαρό πρόβλημα.

Κι αντί κάποιοι υψηλά ιστάμενοι να… ψάχνουν πως το Evros-news.gr βρίσει αυτά τα ΒΙΝΤΕΟ, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να βρουν λύσεις για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ώστε εμείς… να μην μπορούμε να βρούμε τέτοια ΒΙΝΤΕΟ, γιατί δεν θα υπάρχουν λαθρομετανάστες να κινούνται ανά δεκάδες στα χωριά μας.