ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος βουλευτής στον Έβρο, “έσβησε” το ποτήρι κρασί στη φωτογραφία της προεκλογικής αφίσας

ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος βουλευτής στον Έβρο, “έσβησε” το ποτήρι κρασί στη φωτογραφία της προεκλογικής αφίσας

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στον Έβρο του 26χρονου Στράτου Γρηγόραινα από την Σαμοθράκη, σίγουρα αποτέλεσε έκπληξη, γιατί το όνομα του δεν είχε ακουστεί μέχρι τότε.

Ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής Έβρου, είναι ελεύθερος επαγγελματίας από το νησί του νομού μας και  από τους μικρότερους ηλικιακά υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα. Στις εσωκομματικές εκλογές στήριξε τον Παύλο Χρηστίδη, ενώ έχει ενεργό ανάμιξη στα τοπικά πράγματα τόσο τη Σαμοθράκης όσο και της Αλεξανδρούπολης.

Προσωπικά δεν τον γνωρίζουμε, αλλά όσοι  ήξεραν τις ριζοσπαστικές απόψεις που εκφράζει μέσα στο ΠΑΣΟΚ, με τις πολύ… αριστερές  τοποθετήσεις σε διάφορα ζητήματα, σίγουρα ένοιωσαν έκπληξη βλέποντας την προεκλογική αφίσα που υπάρχει πλέον στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Γιατί μπορεί να κράτησε την ίδια βασική φωτογραφία του, αλλά αφού πρώτα την… αλλοίωσε.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες και μετά την επίσημη ανακοίνωση από το κόμμα του ως υποψήφιου βουλευτή Έβρου, είχε την φωτογραφία που βλέπετε, κρατώντας ένα ποτήρι με κρασί στο χέρι. Δεν είναι άλλωστε ο μοναδικός που επέλεξε μια παρόμοια φωτογραφία, κρατώντας ένα ποτό, πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για ένα νέο άνθρωπο.  

Τις τελευταίες ημέρες όμως, ξεκινώντας τον… προεκλογικό του αγώνα. ξαφνικά βλέπουμε στην αφίσα που δημιούργησε, να χρησιμοποιεί την ίδια φωτογραφία αλλά αφού πρώτα  “έσβησε” το ποτήρι με το κρασί. Την συγκεκριμένη μάλιστα ανέβασε ως βασική πλέον στην προσωπική του σελίδα.

Κι αυτό, για ένα νέο άνθρωπο, που δεν διστάζει να εκφράζει ριζοσπαστικές απόψεις, όπως για παράδειγμα να κοινοποιεί στην προσωπική του σελίδα για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου την ιστορία ενός ζευγαριού νεαρών ομοφυλόφιλων πρσφύγων από το Ιράκ, μάλλον…υποκρισία  δείχνει.

Ενεργώντας περισσότερο… πολιτικάντικα και όχι με τις ριζοσπαστικές απόψεις που έχει, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν. Θα μπορούσε να χρησιμοποιούσε κάποια άλλη φωτογραφία του στην προεκλογική αφίσα  ή απ΄την στιγμή που πρόκειται για ένα νέο παιδί, να μην… έσβηνε το ποτήρι με το κρασί, φοβούμενος τις πιθανές αρνητικές εντυπώσεις. Δεν κάνει κάτι κακό άλλωστε. Ως  νέος άνθρωπος, θα έπρεπε και στην πολιτική να είναι αυθεντικός, ο εαυτός του. Να φέρει έναν άλλο… αέρα  και όχι να… κρύβεται στην δημόσια εικόνα του. Αυτά  δείχνουν… πολιτικάντικη νοοτροπία.