Στην Αλεξανδρούπολη έρχεται την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας – Δεν θα επισκεφθεί τον υπόλοιπο νομό

Στην Αλεξανδρούπολη έρχεται την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας – Δεν θα επισκεφθεί τον υπόλοιπο νομό

Επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 5 Μαίου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, o κ.Τσίπρας θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης και πριν περιοδεύσει στους άλλους δυο νομούς της Θράκης και το βράδυ να μιλήσει σε συγκέντρωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ξάνθη, θα κάνει μια βόλτα στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Θα χαιρετήσει και θα μιλήσει στους πολίτες που θα συναντήσει σε καταστήματα, ενώ σε κάποιο σημείο της πόλης όπου ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, θα μιλήσει για λίγο σε φίλους και ψηφοφόρους που θα συγκεντρωθούν.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, θα κάνει δηλαδή κάτι παρόμοιο με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη το περασμένο Σάββατο. Δεν θα επισκεφθεί δηλαδή κάποιο άλλο μέρος του Έβρου, αλλά θα πραγματοποιήσει μόνο μια μίνι περιοδεία στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Μέχρι τώρα, μόνο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε όλο το νομό Έβρου πριν λίγο καιρό, δηλαδή Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Σουφλί και Αλεξανδρούπολη, αφού και ο Γιάννης Βαρουφάκης την περασμένη Παρασκευή και αυτός μόνο στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε.