Ορεστιάδα: Πετυχημένη η 18η Ανθοκομική Έκθεση και η παράλληλη Έκθεση Βιβλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Πετυχημένη η 18η Ανθοκομική Έκθεση και η παράλληλη Έκθεση Βιβλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία επέστρεψε στην Ορεστιάδα η διεξαγωγή της Ανθοκομικής Έκθεσης, με παράλληλα διεξαγωγή της Έκθεσης Βιβλίου.

Μετά από 3 χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊού, αναβίωσε ξανά στον πευκώνα της πόλης, που γέμισε κόσμο ο οποίος προσήλθε να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις και να δει και να αγοράσει φυτά και βιβλία από τους εκθέτες.

Υπήρχαν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις με χορευτικά συγκροτήματα που έδωσαν μια ακόμα πιο ευχάριστη νότα τις ημέρες που διοργανώθηκε η έκθεση.

Με την λήξη των εκδηλώσεων την Κυριακή, η διοργανώτρια ΔΗΚΕΠΑΟ δια του Προέδρου της Δημήτρη Βαρσαμακίδη, με ανακοίνωση της εκφράζει τις ευχαριστίες σε όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία τους και την προσέλκυση των κατοίκων όχι μόνο του δήμου Ορεστιάδας, αλλά και ολόκληρου του Έβρου.

Με τη λήξη της 18ης Ανθοκομικής Έκθεσης Ορεστιάδας και Έκθεσης Βιβλίου, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη διοργάνωση της ΔΗΚΕΠΑΟ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους επαγγελματίες που εξέθεσαν τα προϊόντα τους και τους τοπικούς πολιτιστικούς Συλλόγους που συμμετείχαν με τα παιδικά και νεανικά τους χορευτικά και συγκεκριμένα:

  1. Τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Οινόης «Το Κρασοχώρι»
  2. Τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Νεολαίας Ν. Ορεστιάδας «Οι Θράκες»
  3. Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Ορεστιάδας
  4. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κάτω Σαγήνης «Προφήτης Ηλίας»
  5. Το Εργαστήρι Πολιτισμού Νέας Ορεστιάδας «Το Γέννημα».

Ευχαριστούμε τον μουσικό Γιάννη Σταυρίδη, το μουσικό σχήμα «Ακριτικός Ήχος», τους σπουδαστές και τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου, την Νεανική χορωδία Εν Ορεστιάδι και την Παραδοσιακή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ορεστιάδας Παράρτημα Κομάρων όπως επίσης, και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας που στήριξαν με παράλληλες δράσεις το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Τους χορηγούς «ΠΕΥΚΑ» και «eonio Loutraki», τους χορηγούς επικοινωνίας Δημοτική Ραδιοτηλεόραση Ορεστιάδας, Ράδιο Έβρος, την εφημερίδα Μεθόριος, το Εvros-news, το thrakinea, το e-evros, το voreasmagazin καθώς και την ευγενή υποστήριξη της ΕΡΤ Ορεστιάδας.

Ευχαριστούμε την Υπηρεσία Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και  Πρασίνου του Δήμου Ορεστιάδας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να πούμε και στον κόσμο που έδωσε το παρόν και για ακόμα μία φορά στήριξε έναν θεσμό που αναβίωσε μετά από τρία χρόνια απουσίας.