Τοψίδης: Πέτυχε… διάνα στις προβλέψεις για τις εθνικές εκλογές – “Δύσκολη αναμέτρηση για τη Ν.Δ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τοψίδης: Πέτυχε… διάνα στις προβλέψεις για τις εθνικές εκλογές – “Δύσκολη αναμέτρηση για τη Ν.Δ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ήταν μόνο οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και μετρήσεων που απέτυχαν παταγωδώς στις προβλέψεις τους για τις εθνικές εκλογές της περασμένης Κυριακής 21 Μαίου.

Ως γνωστόν, καμιά δεν κατάφερε να πλησιάσει έστω στην διαφορά που κατέγραψαν τελικά τα δυο πρώτα κόμματα, με τη Ν.Δ να εξασφαλίζει διαφορά 20 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ που καταποντίστηκε. Κι επίσης, υποστήριζαν ότι οι νέοι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι στήριξης πλειοψηφικά το κυβερνών κόμμα.

Μαζί με τις εταιρείες μετρήσεων και δημοσκοπήσεων, πέτυχε… διάνα στις προβλέψεις του και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, αποτυχών υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Τάκης Τοψίδης. Μετά την επίσκεψη και περιοδεία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αρχές Απριλίου στο νομό Έβρου και επειδή δεν κατάφερε ούτε μια κο0ντινή φωτογραφία να εξασφαλίσει μαζί του παρ’ ότι το επεδίωξε στο Σοιυφλί, βγήκε στον ραδιοφωνικό σταθμό MAXIMUM και έκανε δηλώσεις. Σε αυτές χαρακτήρισε…   δύσκολη την αναμέτρηση για το κυβερνών κόμμα και επίσης, πως ο κόσμκος γυρίζει την πλάτη στα μεγάλα κόμματα ξκαι πάει στα μικρά. Μόνο που  για τη Ν.Δ οι εκλογές αποτέλεσαν θρίαμβο.

Ο διάλογος του κ.Τοψίδη με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό ήταν ως εξής:

Κολιός: Εκτιμάται ότι η Ν.Δ θα δοκιμαστεί στις εκλογές;

Τοψίδης: Πιστεύω ότι θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση για το κυβερνών κόμμα τουλάχιστον που τα τελευταία χρόνια έχει τα ηνία στα χέρια, καθ’ ότι και στα υπόλοιπα κόμματα όμως δεν βλέπω που παρακολουθούμε τις δημοσκοπήσεις κόσμος γυρίζει την πλάτη στα μεγάλα κόμματα και πάει στα μικρά κόμματα όπως βγάζουν οι δημοσκοπήσεις

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ