Στο Σουφλί βρέθηκε ο δημοφιλής σεφ Άκης Πετριτζίκης, για γυρίσματα της εκπομπής του μαγειρικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Σουφλί βρέθηκε ο δημοφιλής σεφ Άκης Πετριτζίκης, για γυρίσματα της εκπομπής του μαγειρικής (ΒΙΝΤΕΟ)

-Μαγείρεψε με λουκάνικα της γνωστής διαχρονικά Κρεαταγοράς Μούτλια

Στο Σουφλί βρέθηκε χθες ο δημοφιλής σεφ Άκης Πετριτζίκης, για τα γυρίσματα της νέας του εκπομής μαγειρικής, η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται από το φθινόπωρο, άγνωστο ακόμα σε ποιο τηλεοπτικό κανάλι.

Προφανώς η εκπομπή θα περιλαμβάνει συνταγές, προϊόντα και μαγειρικές από όλη την Ελλάδα και γι’ αυτό ο πετυχημένος και τηλεοπτικά σεφ, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που δημοσιοποίησε ο Σταμάτης Μούτλιας, ιδιοκκτήτης του πολύ γνωστού καταστήματος κρεάτων και αλλαντικών “Κρεαταγορά Μούτλιας”, τον επισκέφθηκε εκεί για να διαλέξει τα κρέατα που θα χρησιμοποιούσε στην εκπομπή του. Μάλιστα φωτογραφήθηκε με τον κ.Μούτλια, την σύζυγο του και ακολούθησαν τα γυρίσματα της εκπομπής  από πολυπληθές τηλεοπτικό συνεργείο, με κύριο υλικό τα περίφημα λουκάνικα Σουφλίου και την εβρίτικη “Μπάμπω”.

Η εκπομπή από το Σουφλί θα προβληθεί μετά τον Οκτώβριο, ενώ ο Άκης Πετρετζίκης πρόσφατα έκλεισε όλα τα μαγαζιά εστίασης στην Αθήνα, τα «Kitchen Lab» και παράλληλα φαίνεται ότι προετοιμάζει ήδη το επόμενο επαγγελματικό βήμα του. Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», ο Άκης Πετρετζίκης θα δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο κτήμα δεξιώσεων στα Σπάτα

«Πρόκειται για οικόπεδο 7-8 στρεμμάτων, μέσα στο οποίο θα χτιστούν τρία κτίρια για να μη βρέχεται ο κόσμος όταν γίνονται οι δεξιώσεις γάμου και δύο πλατό. Όλα τα γραφεία του Άκη π0υ βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή θα μεταφερθούν στα Σπάτα, όπου εκεί θα γίνονται και τα γυρίσματα και εκεί θα βρίσκεται και η καινούρια εταιρεία, Άκης Πετρετζίκης hub»