Ο επιχειρηματίας Κώστας Κρομμύδας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Λαμπάκη

Ο επιχειρηματίας Κώστας Κρομμύδας, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Λαμπάκη

Ο πολύ γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της ανακύκλωσης Κώστας Κρομμύδας, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης με τον συνδυασμό “Πόλη & Πολίτες” του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Ιδιοκτήτης της πετυχημένης μονάδας ανακύκλωσης στην Αλεξανδρούπολη, στην οποία δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια, ποτέ δεν έχει πάψει να ασχολείται με τα κοινά του τόπου και να ενδιαφέρεται για ένα καλύτερο μέλλον. Σε αυτό άλλωστε τόσο στην περιοχή μας όσο και στην Ελλάδα και παγκοσμίως, κυρίαρχο ρόλο έχει η ανακύκλωση την οποία γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Παράλληλα πιστεύει πολύ στην προσωπικότητα, τις ικανότητες και την εμπειρία του Βαγγέλη Λαμπάκη, γι’ αυτό κα αποφάσισε να συστρατευθεί μαζί του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Στο μήνυμα προ;ς τους συνδημότες του, την στήριξη και την ψήφο των οποίων ζητάει, ο Κώστςς Κρομμύδας αναφέρει:

Αγαπητοί συνδημότες, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό Πόλη & Πολίτες του Βαγγέλη Λαμπάκη.

Γεννήθηκα το 1961, στην Κολωνία, από γονείς μετανάστες. Έχω πτυχίο μηχανοτεχνίτου διετέλεσα δημόσιος υπάλληλος στον ΟΣΕ ως μηχανικός.

Εδώ και χρόνια δραστηριοποιούμαι στον τομέα από τον οποίο άμεσα εξαρτάται το μέλλον όλων μας, το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον του πλανήτη μας. Στον τομέα της Ανακύκλωσης. Η «Κ. ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε», αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο πανελλαδικά.

Η μεγάλη μου αγάπη για την Ανακύκλωση είναι ο λόγος που αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό που πιστεύω ότι θα αναβαθμίσει το Δήμο μας στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων όπως η Ρώμη και το Βερολίνο, στις οποίες έχω ταξιδέψει και έχω μελετήσει τους τρόπους με τους οποίους πραγματοποιείται η ανακύκλωση.

Έχοντας ήδη μια μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα ως ιδιώτης και έχοντας προσφέρει εργασία σε 40 συμπολίτες μας, θεωρώ ότι μπορώ να εγγυηθώ πως μαζί με τον Βαγγέλη Λαμπάκη, η ανακύκλωση για τα επόμενα χρόνια θα είναι στην πρώτη γραμμή.

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης μου δίνει αυτή τη μοναδική ευκαιρία να εργαστώ σκληρά και με αφοσίωση επάνω στις πρωτοβουλίες και πολιτικές που θα κάνουν την Ανακύκλωση στην περιοχή μας σύγχρονη, εξελιγμένη, αποδοτική. Η #επάνοδος του Βαγγέλη Λαμπάκη κρίνεται αναγκαία για να διασφαλίσουμε τα παραπάνω.

Σε έναν κόσμο που αντιμετωπίζει πιεστικές περιβαλλοντικές προκλήσεις, προκλήσεις που στην περιοχή μας είναι πλέον έντονες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, ένας πολιτικός πρέπει να ξεχωρίζει ως φάρος ελπίδας και αλλαγής. Ο πολιτικός αυτός είναι ο Βαγγέλης Λαμπάκης και η εξειδικευμένη ομάδα που δημιουργεί. Στην ομάδα αυτή έχω την τιμή να συμμετέχω κι εγώ.

Η στήριξη όλων μας στους ανθρώπους που θα υλοποιήσουν την αλλαγή αυτή, είναι ευθύνη όλων μας. Το όραμά μας είναι πραγματικό, έχει υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και είναι πραγματοποιήσιμο.

Αγαπητοί συμπολίτες μου, η ανακύκλωση θα πρέπει να είναι προτεραιότητα μας για να διασφαλίσουμε το περιβάλλον μας και να κάνουμε την Αλεξανδρούπολη πρότυπο. Το οφείλουμε στα παιδιά μας που θα μεγαλώσουν σε ένα Δήμο όπου το περιβάλλον πλέον πάσχει. Το οφείλουμε στις γενιές που θα ακολουθήσουν.

#Επάνοδος με τον Βαγγέλη Λαμπάκη γιατί τα οράματα μπορούν να γίνουν πράξη.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σας,

Κωνσταντίνος Κρομμύδας