Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου με Π.Καλακίκο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου

Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου με Π.Καλακίκο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου με τον συνδυασμό του δημάρχου Παναγιώτη Καλακίκου, είναι στις επερχόμενης αυτοδιοικητικές εκλογές ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς.

Με καταγωγή από το χωριό Μαυροκκλήσι Σουφλίου, μάχιμος αστυνομικός μέρα νύχτα στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, ο κ.Γιαλαμάς αποδέχθηκε την πρόταση του δημάρχου και πρώην συναδέρφου του κ.Καλακίκου, να συστρατευτεί στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον στην περιοχή που αντιμετγωπίζει πολλά προβλήματα.
Ο ίδιος απευθυνόμενος στους συνδημότες του και ζητώ ντας την ψήφο τους, αναφέρει:
“Καθοριστική και ιδιαίτερη για μένα η τιμή από την πλευρά του Δημάρχου κυρίου Παναγιώτη Καλακίκου, να ενισχύσω το διευρυμένο & δυναμικό ψηφοδέλτιο της παράταξης “Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή”.
Η απόφαση μου είναι συνειδητή και δεσμεύομαι πλέον να αφοσιωθώ & να αγωνιστώ πέραν της καθημερινής επαγγελματικής & συνδικαλιστικής μου δράσης για το κοινό καλό του συνόλου των πολιτών του ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ, δέσμιος στη σχέση αλήθειας και αλληλεγγύης που πρέπει να μας διακατέχει συνολικά ως Δημοτική Παράταξη.
Πιστεύω ότι η επόμενη μέρα των εκλογών θα μας βρει όλους ενωμένους και αποφασισμένους για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας…!!!