Θανάσης Τσώνης: “Κάναμε σημαντικό έργο στον Έβρο. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Θανάσης Τσώνης: “Κάναμε σημαντικό έργο στον Έβρο. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Υγείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Θανάσης Τσώνης, είναι και πάλι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” και τον Περιφεριάρχη Χρήστο Μέτιο, την ερχόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Το 2019 αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη στο νομό Έβρου, αφού εκλέχθηκε δεύτερος στη σειρά αν και έθεσε πρώτη φορά υποψηφιότητα. Το πετυχημένο έργο του ως Αντιπεριφερειάρχης αρχικά και στη συνέχεια Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα στην ΑΜΘ στον συγκεκριμένο τομέα. Ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στους νέους αλλά σε πολύ κόσμο, ο κ.Τσώνης παραχώρησε συνέντευξη στο Evros-news.gr και στον Κώστα Πιτιακούδη.

Επέλεξε μάλιστα αυτό να γίνει στο Διδυμότειχο, απ’ όπου κατάγονται ο πατέρας του (από το Ελαφοχώρι) και η μητέρα του (από την Λάδη), αν και ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως φαρμακοποιός στην Αλεξανδρούπολη. Το έκανε και για άλλους λόγους, αφού δεν έχει συνηθίσει να… κρύβεται. Για την κριτική που γίνεται στην περιφερειακή αρχή του κ.Μέτιου από ορισμένους, όσον αφορά κάποια θέματα τα οποία αφορούν την “πόλη των κάστρων”, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση.

Ο Θανάσης Τσώνης παραδέχθηκε ότι ο ίδιος και οι συνάδερφοι του στην περιφερειακή αρχή του Χρήστου Μέτιου κοιτούν την ουσία και το έργο και όχι την επικοινωνία. Πως έγιναν πολύ σημαντικά πράγματα και έργα στο νομό Έβρου  που δεν τα γνωρίζει ο κόσμος. Όλο το τελευταίο διάστημα από τις περιοδείες και επισκέψεις του ίδιου και των συνυποψηφίων του, γίνεται γνωστό τοι έργο αυτό και εξέφρασε την πίστη πως ο κόσμος και της περιοχής θα επιλέξει ξανά, όπως και το 2019 να δώσει την πρώτη θέση στον σημερινό Περιφερειάρχη ΑΜΘ.

Ευχαρίστησε προσωπικά τους συντοπίτες του για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στον ίδιο, ζήτησε να ενημερώνονται σωστά για όσους συμβαίνουν προκειμένου να κρίνουν καλύτερα και τους κάλεσε να εμπιστευθούν τον ίδιο και την σημερινή περιφερειακή αρχή για να συνεχίσει το έργο ουσίας και όχι εντυπώσεων. Γιατί σε τέτοιες δύσκολες στιγμές δεν είναι ώρα για πειράματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΩΝΗ