Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΕΠ του Δήμου Αλεξανδρούπολης δίπλα στο ΚΑΠΗ

Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΕΠ του Δήμου Αλεξανδρούπολης δίπλα στο ΚΑΠΗ

Το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Αλεξανδρούπολης που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και 14ης Μαίου, δίπλα στο ΚΑΠΗ, εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ.

Παρουσία του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, των Αντιδημάρχων Ελένης Ιντζεπελίδου, Βασίλη Δέλκου, Ηλία Δαστερίδη, Δημήτρη Κολγιώνη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργτου Καίσα, του Προέδρο0υ της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ναϊτίδη, του Προέδρου της ΤΙΕΔΑ Τάσου Σεραφειμίδη και του Αντιπροέδρου Πέτρου Κυριακίδη, έγινε αρχικά ο Αγιασμός.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στη σύντομη ομιλία του επεσήμανε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου αποκεντρώνονται ακόμα περισσότερο, οι πολίτες της περιοχής δεν θα χρειάζεται να κατεβαίνουν στο κέντρο και τα γραφεία της Λεωφόρου Δημο9κρατίας να  εξυπηρετηθούν, αλλά αυτό θα γίνει γρήγορα στο νέο ΚΕΠ.

Ο Γιάννης Ζαμπούκης θύμισε ότι ήδη εγκαινιάστηκε πριν από μήνες και λειτουργεί το ΚΕΠ στη Νέα Χηλή και ετοιμάζεται ένα τρίο ΚΕΠ εκτός κέντρου της πόλης, το οποίο θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους με τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες που θα παρέχει.

Στη συνέχεια όλοι μαζί έκοψαν την κορδέλα εγκαινιάζοντας το νέο ΚΕΠ που ξεκίνησε να λειτουργεί.

Μάλιστα εκδόθηκε από υπάλληλο που εργάζεται σε αυτό και το πρώτο ψηφιακό πιστοποιητικό παρουσία του δημάρχου κ.Ζαμπούκη και όσων παρέστησαν στα εγκαίνια.