Νίκος Μανδάνης: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου με Χρήστο Μέτιο, με πολύχρονη, πολύτιμη εμπειρία

Νίκος Μανδάνης: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου με Χρήστο Μέτιο, με πολύχρονη, πολύτιμη εμπειρία

Με πολύχρονη εμπειρία στην πολιτική, ο Νικόλαος Μανδάνης ετοιμάζεται να προσφέρει τις γνώσεις, τις γνωριμίες και τις διασυνδέσεις του για την επίλυση των προβλημάτων του Έβρου.

Στενός συνεργάτης επί χρόνια του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή αλλά και του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο Νικόλαος Μανδάνης είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νομού Έβρου με την παράταξη “Νέα Περιερειακή Αναγέννηση” του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου. Επί πολλά χρόνια δίπλα σε κορυφαίους πολιτικούς, απέκτησε εμπειρία που είναι πολύ χρήσιμη και απαραίτητη για να προωθηθούν λύσεις σε ζητήματα τα οποία ταλανίζουν χρόνια την περιοχή μας.

Με σημαντική εμπειρία στην κεντρική πολιτική σκηνή και φυσικά γνωριμίες και διασυνδέσεις αφού επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή εργαζόταν στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ με απόφαση του ΕΣΡ και μετά από ψηφοφορία, είχε τοποθετηθεί Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΡΤ-ΕΡΤ3, ο Νικόλαος Μανδάνης σίγουρα προσθέτει δυναμική στον συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου κάνει συνεχείς επισκέψεις στο νομό. συζητάει με παλιούς γνωστούς και φίλους αλλά και ανθρώπους τους οποίους γνωρίζει τώρα, ζητώντας την στήριξη τους ώστε στις 8 Οκτωβρίου να εκλεγεί μαζί με την περιφερειακή αρχή του Χρήστου Μέτιου και ο ίδιος και να θέσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην διάθεση του νυν και υποψήφιου Περιφερειάρχη.

Ο Νικόλαος Μανδάνης εργάστηκε επίσης πολλά χρόνια δίπλα στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τόσο όταν ήταν υπουργός σε διάφορες σημαντικές κυβερνητικές θέσεις, όσο και όταν βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Είναι επίσης Πρόεδρος της “Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών” και μαζί με τους συνεργάτες του στην διοίκηση έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη σημαντική εθελοντική δράση προσφοράς σε κοινωνικό, πολιτιστικό και εθνικό επίπεδο. Προβάλλοντας την Αλεξανδρούπολη με ποικίλες εκδηλώσεις και πρωτότυπες δράσεις.