Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο κορυφαίος του πόλο Γιώργος  Αφρουδάκης

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο κορυφαίος του πόλο Γιώργος  Αφρουδάκης

Mία μεγάλη έκπληξη για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης αποτέλεσε η παρουσία του Γιώργου Αφρουδάκη στην προπόνηση των τμημάτων υποδομών του συλλόγου.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κορυφαίος διεθνής πολίστας του παρελθόντος, πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα με 1685 γκολ, που θεωρείται ένας από του μεγαλύτερους αθλητές πόλο την ιστορία του ελληνικής υδατοσφαίρισης.αποδέχθηκε την πρόσκληση των ανθρώπων του ΝΟΑ και βρέθηκε στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αθλητές.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΝΟ Αλεξανδρούπολης:

“Η χθεσινή προπόνηση των τμημάτων υδατοσφαίρισης, επεφύλασσε μια τεράστια έκπληξη για τους αθλητές μας!!!

Είχαμε την μεγάλη τιμή και χαρά, να είναι μαζί μας , ένα από τα μεγαλύτερα διαμάντια της ελληνικής υδατοσφαίρισης , ο κ. Γιώργος Αφρουδάκης, ο οποίος κατέχει και την θέση του Α’ Αντιπροέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ο κύριος Αφρουδάκης, συνομίλησε με τους μικρούς και μεγάλους αθλητές μας, μεταλαμπαδεύοντάς τους την δίψα για το πόλο, ενώ εκείνοι ένιωθαν αποσβολωμένοι, από την παρουσία του υψηλού καλεσμένου μας.

Δεν είναι και μικρό πράγμα, να τελειώνεις την προθέρμανση και ξαφνικά να βλέπεις μπροστά σου έναν Αφρουδάκη…

Κύριε Αφρουδάκη, ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρόσκλησης και αναμένουμε τις εκπλήξεις της νέας χρονιάς…

Συνεχίζουμε…”