Έβρος: Πρωταθλήτρια Ελλάδος Κορασίδων στο Taekwondo, η Γεωργία Δερβεντλή απ’ το Διδυμότειχο

Έβρος: Πρωταθλήτρια Ελλάδος Κορασίδων στο Taekwondo, η Γεωργία Δερβεντλή απ’ το Διδυμότειχο

Πρωταθλήτρια Ελλάδος Κορασίδων αναδείχθηκε η Γεωργία Δερβεντλή από το Διδυμότειχο, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -144 cm στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων.

Η νεαρή αθλήτρια του Α.Σ.Γ. Διδυμοτείχου, κόρη του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου Δημήτρη Δερβεντλή, αγωνίστηκε σκληρά για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και τα κατάφερε, επιβεβαιώνοντας την συνεχή ανοδική της πορεία και τις εκτιμήσεις ότι πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο του αθλήματος. Άλλωστε το Taekwondo έχει χαρίσει ακόμα και μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα με τη Μόρφω Δροσίδου από την Ορεστιάδα. Οι προσπάθειες της Γεωργίας και του προπονητή της Γιώργου Ναζίρη, δικαιώθηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο πετυχημένη.
Ο Σύλλογος της Σ.Γ. Taekwondo Διδυμοτείχου με ανακοίνωση του την συγχαίρει για η μεγάλη επιτυχία, όπως και τον προπονητή της Γιώργο Ναζίρη, αναφέροντας:
“Το ΔΣ του συλλόγου μας καθώς και οι συναθλητές συγχαίρουν την αθλήτρια του συλλόγου Δερβεντλή Γεωργία για την εμφάνιση της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων και την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
ΧΡΥΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2023 στην κατηγορία -144 cm !
Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή του Συλλόγου Γεωργιος Ναζιρης, που με μεθοδική προπόνηση, σωστό προγραμματισμό και εντατική προσπάθεια, συνεχίζει να αναδεικνύει πρωταθλητές σε ευρωπαϊκό και πανελλήνιο επίπεδο!!!
Σ.Γ. Taekwondo Διδυμοτείχου
“Κάτι παραπάνω από taekwondo, οικογένεια”