Αλεξανδρούπολη: Μετάλλια και χαμόγελα απ’ τους αθλητές ΜΜΑ, πλημμύρισαν το γραφείο του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη

Αλεξανδρούπολη: Μετάλλια και χαμόγελα απ’ τους αθλητές ΜΜΑ, πλημμύρισαν το γραφείο του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη

Μετάλλια και χαμόγελα πλημμύρισαν το γραφείο του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τους αθλητές οι οποίοι διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ το οποίο πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην πόλη.

Οι Ηλίας Τζιογκιγκίδης, Αλέξανδρος Γκρισιουκίδης  Ανδρέας Παντελίδης Αμαλία Αλκιά, Αντώνης Σαλάι, Νίκος Γκρισιουκίδης, Ηλίας Τσακαλίδης συμμετείχαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μεικτών πολεμικών τεχνών που για πρώτη φορά φιλοξενήθηκε στη χώρα μας και μάλιστα στην Αλεξανδρούπολη, αποκομίζοντας μετάλλια , διακρίσεις μα κυρίως μοναδικές εμπειρίες!
Τα παιδιά που τα συνόδευε ο προπονητής τους Άρης Παντελίδης μοιράστηκαν με τον δήμαρχο τα όσα έζησαν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, τις νίκες τους αλλά και τις ήττες τους από συναθλητές τους προερχόμενους από όλον τον κόσμο!
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι με τις διακρίσεις των αθλητών μας που είναι μέλη της  ομάδας, η χώρα μας βρέθηκε σε κατάταξη στην 4η θέση στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ΜΜΑ!
Ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης συνεχάρη τα παιδιά για τις επιτυχίες, τη συνεχή τους προσπάθεια και τη στοχοπροσήλωση και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην κατάκτηση των επόμενων στόχων.