Βασίλης Μαυρίδης: Ανέλαβε ήδη Διεθυντής του νέου Περιφερειάρχη και κουμπάρου του Χ.Τοψίδη

Βασίλης Μαυρίδης: Ανέλαβε ήδη Διεθυντής του νέου Περιφερειάρχη και κουμπάρου του Χ.Τοψίδη

Ο τέως δήμαρχος Ορεστιάδας και απερχόμενος Πρόεδρος τη ΠΕΔ ΑΜΘ Βασίλης Μαυρίδης, έπιασε ήδη δουλειά ως Διευθυντής του γραφείου του νέου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και κουμπάρου του Χριστόδουλου Τοψίδη.

Αν και δεν δημοσιεύθηκε ακόμα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η πρόσληψη τιυ τυπικά (δεν αποκλείεται να έχει ήδη υπογραφεί από τον κ.Τοψίδη και απλά απομένει η δημοσίευση), ανέλαβε ήδη καθήκοντα ροφανώς ως Ειδικός Σύμβουλος ή Συνεργάτης, όπως είχε γράψει το Evros-news.gr. Εγκαταστάθηκε στο γραφείο του που βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε αυτό του κ.Τοψιδη (εκεί που ήταν και ο προκάτοχος του Αντώνης Πασχάλης επί Χρήστου Μέτιου) και μετά την αποτυχία του να εκλεγεί εκ.νέου δήμαρχος Ορεστιάδας, αυτό είναι το νέο του “βήμα”. Μάλιστα σε δημοσίευση του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης Χαράλαμπου Μιχαηλίδη που επισκέφθηκε το νέο Περιφερειάρχη και συναντήθηκε μαζί του για θέματα ΕΣΠΑ 2022-27, υπάρχει φωτογραφία της συζήτησης του με τον κ.Μαυρίδη, στο γραφείο του και αναφορά ότι είναι ο Διεθυντής του Περιφερειάρχη ΑΜΘ.  Από δήμαρχος (και Πρόεδρος ΠΕΔ)… Διευθυντής του κουμπάρου του Περιφερειάρχη ΑΜΘ λοιπόν ο Βασίλης Μαυρίδης.

“Συνάντηση για το ΕΣΠΑ 2022-27 και ευχές για μια παραγωγική περίοδο – συνεργασία στον νέο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη και στον Διευθυντή Βασίλη Μαυρίδη από τον Πρόεδρο Χαράλαμπο Μιχαηλίδη και το επιτελείο Κυριακή Χαμουρατίδου – Γεώργιο Πανιτσίδη της Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης “, έγραψε ο κ,Μιχαηλίδης χαρακτηριστικά,

Στον ίδιο χώρο ως στενοί συνεργάτες του Χριστόδουλου Τοψίδη, εγκαταστάθηκαν ήδη η δικηγόρος του Επιμελητηρίου Έβρου (προσλήφθηκε ως μόνιμη με διαγωνισμό επί διοίκησης Τοψιδη) και επί χρόνια άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Μαρία Βρετοπούλου, αλλά και ο υπεύθυνος Τυπου του Επιμελητηρίου Έβρου Θανάσης Τσολάκης, που προφανώς θα είναι και αρμόδιος για θέματα Τύπου και στην Περιφέρεια ΑΜΘ.  Δεν γνωρίζουμε πάντως αν διατηρούν παράλληλα και τις θέσεις τους στο Επιμελητήριο Έβρου.