Έβρος: Συναγερμός από διακινητή που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού

Έβρος: Συναγερμός από διακινητή που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού

Καλοκαίριασε και σήμερα το πρωί ένα περιστατικό με διακινητή λαθρομεταναστών στην Εγνατία Οδό δημιουργεί συνειρμούς με όσα επικίνδυνα ζήσαμε το περσινό καλοκαίρι,

Όπως βλέπετε στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ φωτογραφία του Evros-news.gr, διακινητής με ένα τζιπ Land Rover Defender, ερχόμενος από το Σουφλί, μπήκε από την αερογέφυρα του Αρδανίου στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού και κινούνταν απέναντι σε όσους κινούνταν από Αλεξανδρούπολης προ; Κήπους.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στα διόδια του Αρδανίου προφανώς οι αστυνομικοί άπλωσαν τα ειδικά… καρφιά, με αποτέλεσμα να σκάσουν τα λάστιχα του τζιπ όπως φαίνεται στην φωτογραφία και σε δυο-τρία χιλιόμετρα να σταματήσει.

Δεν γνωρίζουμε αν ήτα μόνος του ο διακινητής ή μετέφερε και λαθρομετανάστες και τι απέγινε τελικά. Όμως το γεγονός αυτό που πέρυσι το καλοκαίρι παρατηρούνταν κατά κόρον, δημιουργεί έντονη ανησυχία.

Επίσης, οι κώνοι, τα προειδοποιητικά κολωνάκια στην αερογέφυρα Αρδανίου αλλά και σε άλλες που τοποθέτησε η Εγνατία Οδός, αποδεικνύεται ότι δεν αποτρέπουν τίποτα.