Κρυσταλλία Αρμενάκη: Απ’ το χωριό της Κυανή Διδυμοτείχου, ξεκίνησε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Κρυσταλλία Αρμενάκη: Απ’ το χωριό της Κυανή Διδυμοτείχου, ξεκίνησε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

-“Σε κάθε νέο ξεκίνημα στη ζωή, ανατρέχουμε στην πηγή της δύναμής μας. Η δική μου πηγή είναι η καταγωγή μου”

Από τον τόπο καταγωγής της, το χωριό της Κυανή Διδυμοτείχου, ξεκίνησε την προσπάθεια της και τον προεκλογική αγώνα, η υποψήφια Ευρωβουλευτή; του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Κρυσταλλία Αρμενάκη.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια, μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της στις επερχόμενης Ευρωεκλογές του Ιουνίου, η γνωστή δικηγόρος και μοναδική υποψήφια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επέλεξε να δημοσιοποιήσει την πρώτη προεκλογική της ενέργεια από την ιδιαίτερη πατρίδα της.
Όπως μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά:
“Σε κάθε νέο ξεκίνημα στη ζωή, ανατρέχουμε στην πηγή της δύναμής μας.
Ένα πράγμα δεν θα άλλαζα ποτέ στη ζωή μου.
Τη δική μου πηγή. Την καταγωγή μου.
Εδώ, που ως 3ης γενιάς απόγονοι προσφύγων από την Ανατολική Θράκη, τα όνειρά μας έμοιαζαν αδύνατα & η πίστη στη δύναμη του αγώνα μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο, συν τω χρόνο, από την παιδική ηλικία.
Εδώ, που στο 2θέσιο Δημοτικό Σχολείο Κυανής Διδυμοτείχου, διδαχθήκαμε τα πολυτιμότερα των γραμμάτων αλλά σε ότι αφορά την 3η,4η,5η & 6η τάξη, γενιά παρά γενιά, αντίστροφα στα έτη διδασκαλίας, λόγω δημογραφικού προβλήματος ήδη από τη δεκαετία του ‘80.
Σχολείο κλειστό, εδώ και 3 δεκαετίες, όπως και δεκάδες άλλα σχολεία στην ακριτική και γενικότερα επαρχιακή Ελλάδα, με το δημογραφικό πρόβλημα να αποτελεί το μεγαλύτερο εθνικά εχθρό μας.
Εδώ, που η αγάπη για την Πατρίδα, το Έθνος & την Ελληνική, πολιτιστική και θρησκευτική, ιστορία δεν διαχωρίζονται από πολιτικά κόμματα και χρώματα αλλά παραμένουν αλώβητα με σεβασμό και καθαρή συνείδηση.
Από εδώ και πάλι, με πίστη στην ισχύ της μάχης, με τις ίδιες αρχές και αξίες, σε μια διαδρομή ευθύνης, με ορίζοντα την δημιουργική αποτίμηση των προβλημάτων των πολιτών και του κράτους μας, παράθεσης προτάσεων επ’ αυτών και οραματισμού ενός καλύτερου μέλλοντος για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση”