Χ.Κισσούδης: “Να γίνει στο δάσος Μεταξάδων-Παλιουρίου το Μελισσοκομικό Πάρκο βορείου Έβρου”

Χ.Κισσούδης: “Να γίνει στο δάσος Μεταξάδων-Παλιουρίου το Μελισσοκομικό Πάρκο βορείου Έβρου”

Η ανακοίνωση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Έβρου Σταύρου Κελέτση για δημιουργία  άλλων δύο Μελισσοκομικών Πάρκων στο νομό Έβρου και η δήλωση του ότι αυτό του βορεόυ Έβρου θέλει να γίνει στην περιοχή του Τριγώνου Ορεστιάδας, προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο Πρόεδρο; τη; Τοπικής Κοινότητας Μεταξάδων Διδυμοτείχου Χρήστο; Κισσούδης, ένας από τους πιο δραστήριους και πετυχημένους αυτοδιοικητικούς, με ανάρτηση του ζητάει να γίνει το συγκεκριμένο Μελισσοκομικό Πάρκο στην περιοχή μεταξύ Μεταξάδων-Παλιουρίου. Με ανάρτηση του μάλιστα ο κ.Κισσούδης αναφέρει μια σειρά από σημαντικούς λόγους που πρέπει να συμβεί αυτό. Μάλιστα αναφέρει ότι την πρόταση αυτή θα την καταθέσει τις επόμενες ημέρες στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διδυμοτείχου, ώστε να προβούν συλλογικά στη διεκδίκηση του ενός Μελισσοκομικού Πάρκου στ6ην περιοχή Μεταξάδων-Παλιουρίου. Όπως αναφέρει ο κ.Κισσούδης:

“Μια πολύ θετική είδηση ακούσαμε πρόσφατα και αυτή αφορά στην δημιουργία δυο Μελισσοκομικών πάρκων στο Βόρειο Έβρο, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κελέτση Σταύρο. Να θυμίσουμε ότι το Κοινοτικό δάσος των Μεταξάδων, έκτασης 19000 στρεμμάτων είναι μια ιδανική επιλογή για το εγχείρημα αυτό. Άλλωστε, στην ευρύτερη περιοχή Μεταξάδων-Παλιουρίου υπάρχουν πολλοί νέοι επαγγελματίες μελισσοκόμοι, τους οποίους πρέπει να στηρίξουμε αφού η περιοχή μας καθημερινά συρρικνώνεται δημογραφικά.
Ως Τοπική Κοινότητα Μεταξάδων εκφράζουμε την επιθυμία μας το ένα εκ των δυο πάρκων να δημιουργηθεί στην ευρύτερη περιοχή Μεταξάδων – Παλιουρίου. Την πρόταση μας αυτή θα την καταθέσουμε τις επόμενες ημέρες στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας ώστε να προβούμε συλλογικά στη διεκδίκηση του ενός μελισσοκομικού πάρκου”.
Το Evros-news.gr προσυπογράφει την πρόταση αυτή του Προέδρου της Κοινότητας Μεταξάδων και ελπίζουμε ότι η δημοτική αρχή του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου και γενικότερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διδυμοτείχου ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ από τον Εβρίτη υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και γενικότερα την Κυβέρνηση, να υλοποιηθεί.