Πιερρακάκης: Συζήτησε στην Αλεξανδρούπολη με Περιφέρεια ενίσχυση του ΔΠΘ και αναβάθμιση όλης της εκπαίδευσης

Πιερρακάκης: Συζήτησε στην Αλεξανδρούπολη με Περιφέρεια ενίσχυση του ΔΠΘ και αναβάθμιση όλης της εκπαίδευσης

Ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Αλεξανδρούπολη για την Πανελλήνια Σύσκεψη των Πρυτάνεων, συναντήθηκε κα με την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τον κ.Πιερρακάκη υποδέχθηκε στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Έρευνας και Νέας Γενιάς Στέλιος Κατσογριδάκης, όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία κιαι στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη και τους συνεργάτες του.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν εκτενώς οι προοπτικές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, καθώς και η αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των βαθμίδων, με τον κ. Τοψίδη να δηλώνει την προθυμία της Διοίκησης να συνδράμει με κάθε διαθέσιμο τρόπο το έργο του Υπουργείου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης: ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης, ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, φυσικά ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Έρευνας και Νέας Γενιάς Στέλιος Κατσογριδάκης, ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Φώτης Μάρης, η Προϊσταμένη Περιφερειακής Διεύθυνσης ΑΜΘ Μαριγούλα Κοσμίδου, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Έβρου κ. Άκης Παρασκευόπουλος και ο Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη Βασίλης Μαυρίδης.