Πετυχημένη η συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην διεθνή έκθεση Τουρισμού της Κύπρου

Πετυχημένη η συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην διεθνή έκθεση Τουρισμού της Κύπρου

Πετυχημένη πολύπλευρα ήταν η συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην διεθνή τουριστική έκθεση της Κύπρου, την 25η “Travel Expo Cyprus 2024” που διεξήχθη στις 19- 21 Απριλίου στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία της Κύπρου.

Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που οργανώνονται στην Κύπρο και προσελκύει πάνω από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.
Για τρίτη συνεχόμενη φορά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης δηλώνει δυναμικό παρόν προβάλλοντας το τουριστικό του προϊόν με δικό του περίπτερο παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και του Αντιπροέδρου της ΤΙΕΔΑ Πέτρου Κυριακίδη και στελεχών του δήμου.
Την Πέμπτη το απόγευμα ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή, αφού ανακοινώθηκε επίσημα, σε ειδική εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του ταξιδιωτικού οργανισμού Topkinisis Travel, η απευθείας αεροπορική σύνδεση Λάρνακα-Αλεξανδρούπολη με την Cyprus Airways, η οποία ξεκινάει 16 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως 3 Σεπτεμβρίου.
Την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου Αλεξανδρούπολης ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου Κώστας Κουμής, ο Έλληνας πρέσβης στην Κύπρο Ιωάννης Παπαμελετίου και ο Διευθυντή ΕΟΤ Πέτρος Σαγάνας.
Η Αλεξανδρούπολη για άλλη μια φορά συστήνεται ως ελκυστικός προορισμός και με αφορμή την απευθείας αεροπορική σύνδεση Λάρνακα-Αλεξανδρούπολη επενδύει με ισχυρή αυτοπεποίθηση στην τουριστική της προβολή!
Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου
Την Παρασκευή ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο Αντιπρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Πέτρος Κυριακίδης, επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.Γεώργιο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.