Συνέντευξη Βασίλης Δελησταμάτης: Γνωρίζω τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα, μπορώ να προτείνω άμεσες λύσεις (video)

Συνέντευξη Βασίλης Δελησταμάτης: Γνωρίζω τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα, μπορώ να προτείνω άμεσες λύσεις (video)

Ένας καταρτισμένος και έμπειρος επιστήμονας, με καθημερινή παρουσία δίπλα στους Εβρίτες που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα, ο κτηνίατρος Βασίλης Δελησταμάτης, είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, με την παράταξη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” και επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο.

Ο κ.Δελησταμάτης εργάζεται στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και είναι γνωστός όχι μόνο στην περιοχή του Σουφλίου απ’ όπου κατάγεται (από την Δαδιά συγκεκριμένα), αλλά και σε ολόκληρο το νομό Έβρου. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αλλά και πρώην Πρόεδρος του Παραρτήματος Θράκης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου.

Διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική, συνδικαλιστική και κοινωνική δράση, στοιχεία που τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό στους πολίτες. Ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν είναι άγνωστος γι’ αυτόν, μια και διετέλεσε παλαιότερα Νομαρχιακός Σύμβουλος και διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία.

Ο Βασίλης Δελησταμάτης μίλησε στην τηλεόραση του Evros-news TV και στον Κώστα Πιτιακούδη για την απόφαση του να είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Έβρο, ποιες θεωρεί προτεραιότητες για τη νέα Περιφερειακή αρχή και πως βλέπει την πορεία της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης” στο προεκλογικό τοπίο.