Ημερίδα ενημέρωσης των αστυνομικών του Βορείου Έβρου

Ημερίδα ενημέρωσης των αστυνομικών του Βορείου Έβρου

Ημερίδα ενημέρωσης των αστυνομικών του Βορείου Έβρου για ασφαλιστικά θέματα και τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται μετά τις εξελίξεις με το πολυνομοσχέδιο-συμφωνία που ψηφίστηκε από την Κυβέρνηση στην Βουλή, οργανώθηκε χθες.

Την περιοχή επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Ταμείου Επαγγελματικής Αασφάλισης Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών ( Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ), με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ.Τσαγανό, τον Οργαν. Γραμματέα κ.Λίτσιος, το μέλος του Δ.Σ κ.Αθανασίου και τον εκπρόσωπο του Ταμείου στον Ν. Έβρου κ.Δουλγεράκη.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε αρχικά το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου και ανέλυσε τα θέματα πουαπασχολούν τους ένστολους και στη συνέχεια την Διεύθυνση Αστυνομίας (Δ.Α.) Ορεστιάδας.
Τους υποδέχθηκαν ο Υποδιοικητής του Τ.Δ.Α. κ.Τζανταρίδης, η Αστυν. Β΄ κ.Λαμπούδη, ο Υπαστυνόμος Β΄ κ.Αθανάσογλου, το διδακτικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. (ΙΡΑ) Ορεστιάδας Κωσταντίνος Λύτρας, οι Α΄ και Β΄ Αντιπρόεδροι Παπουτσούδης, Ζαβράκης και η αν.Ταμίας Βαλασίδου.


Την ημερίδα παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δόκιμοι αστυφύλακες, εκπαιδευτές, ε.ε. αστυνομικοί, κλπ..  Στη συνέχεια επισκέφθηκαν στην Δ.Α. Ορεστιάδας τον Διευθυντή κ.Συριτούδη για ενημέρωση και μοίρασαν φυλλάδια στο προσωπικό.


Πριν αναχωρήσουν από τον Έβρο οι φιλοξενούμενοι του Ταμίου γεύτηκαν τις τοπικές λιχουδιές της Ορεστιάδας που συνοδεύονταν από κρασί Αρβανιτίδη.