ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Τελειώνει” ένας από τους δύο, της διοίκησης του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Τελειώνει” ένας από τους δύο, της διοίκησης του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

“Τελειώνει” σε λίγες ημέρες ένας από τους δύο της διοίκησης του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, αφού σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του evros-news.gr, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει αποφασίσει την συγκεκριμένη αλλαγή. 

Αυτή την στιγμή υπάρχει επανεξέταση όλων των Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών των νοσοκομείων της χώρας, αφού συμπληρώνεται ένας χρόνος περίπου από τον διορισμό των Αναπληρωτών, αλλά και κάποιων Διοικητών. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει-εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου-ο Αναπληρωτής διοικητής  του Πανεπιστημιακού Γενικό Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Σταύρος Τζωίδης,

Πέρα από την επανεκτίμηση των κυβερνητικών επιλογών που βρίσκεται σε εξέλιξη, φαίνεται να υπάρχει και κόντρα ανάμεσα σ’ αυτόν και τον Διοικητή του νοσοκομείου κ.Αδαμίδη, τον οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση στηρίζει το υπουργείο Υγείας και οι Ανμδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης.
Οπότε όλα δείχνουν πως μάλλον επικρατεί αυτός και θα αποχωρήσει ο κ. Τζωίδης, που αυτό τον καιρό βρίσκεται σε άδεια και είχε αναλάβει καθήκοντα πριν από περίπου ένα χρόνο. Στις 3 Αυγούστου του 2016. Δεν πρόλαβε δηλαδή ούτε να δείξει τις δυνατότητες του και μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν.