Όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας συναντήθηκε με την εκθαμβωτική Εβρίτισσα Βάγια Ζυγογιάννη(video)

Όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας συναντήθηκε με την εκθαμβωτική Εβρίτισσα Βάγια Ζυγογιάννη(video)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνεντεύξεις του έχει δηλώσει περήφανος για τις πολλές γυναίκες που γνώρισε(και όχι μόνο) στην ζωή του. Όμως σήμερα το μεσημέρι όταν συνάντησε την εκθαμβωτική συντοπίτισσα μας Βάγια Ζυγογιάννη, που γνωρίσαμε πρόσφατα όλοι στο μουσικό talent show του ΣΚΑΪ The Voice.

Και συνεχίζουμε…

Gepostet von Mad Radio 107 am Samstag, 2. Dezember 2017

Η συνάντηση του γνωστού μοντέλου και εκ των πρωταγωνιστών του περσινού SURVIVOR και της ανερχόμενης τραγουδίστριας από το Διδυμότειχο,  έγινε στο στούντιο του μουσικού ραδιοφωνικού σταθμού Mad Radio 107 της Ορεστιάδας, όπου και οι δυο ήταν συγχρόνως καλεσμένοι. Ο Σπαλιάρας λόγω της παρουσίας του χθες το βράδυ ως γκεστ σταρ στο Motivo cafe bar στο Διδυμότειχο, αλλά και στην εκδήλωση απόψε ως παρουσιαστής στο Φιλανθρωπικό γκαλά που διοργανώνουν στην Ορεστιάδα σε λίγη ώρα ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Ν. Ορεστιάδας “Φιλόπτωχος Αδελφότης” σε συνεργασία με το Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Β. Έβρου, τον Σύλλογο πτυχιούχων αισθητικών Ν. Ορεστιάδας και εκλεκτά καταστήματα της πόλης.

Πάμε πάλι!!!

Gepostet von Mad Radio 107 am Samstag, 2. Dezember 2017

Η Βάγια ήταν καλεσμένη στην ίδια εκπομπή και μίλησε για την εμπειρία της στο The Voice, όπου μπορεί να μην συνεχίζει πλέον αλλά εντυπωσίασε τους πάντες με την φωνή, την ερμηνεία αλλά και την εκπληκτική της εμφάνιση, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε στην περσινή συμμετοχή του στο SURVIVOR και την καριέρα του ως μοντέλο αλλά και ηθοποιός. Μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία του από τον ερχομό στην περιοχή μας, όπου έχει βρεθεί όπως είπε αρκετές φορές.