Κατηγορηματική διάψευση: “Δεν είναι μεγαλομέτοχος ή ιδιοκτήτης της GUARDIAN TRUST o κ.Μαυρουδής Κολοκοτρώνης. Δυσφημιστικό το δημοσίευμα”

Κατηγορηματική διάψευση: “Δεν είναι μεγαλομέτοχος ή ιδιοκτήτης της GUARDIAN TRUST o κ.Μαυρουδής Κολοκοτρώνης. Δυσφημιστικό το δημοσίευμα”

Από τον δικηγόρο Αθηνών κ.Βασίλειο Φουρλή, λάβαμε πριν από λίγο επιστολή με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά όσα ανέφερε στο ρεπορτάζ του το evros-news.gr για την Χρηματιστηριακή εταιρεία GUARDIAN TRUST, την αναστολή λειτουργίας της οποίας αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, επειδή βρέθηκε σημαντικό οικονομικό “άνοιγμα”. 

Στην επιστολή διαψεύδεται ότι ο κ.Μαυρουδής Κολοκοτρώνης, που είναι ως γνωστό ιδιοκτήτης της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση Θράκης, του κορυφαίου καναλιού του Έβρου, είναι «μεγαλομέτοχος», «βασικός μέτοχος» και «ιδιοκτήτης» της συγκεκριμένης Χρηματιστηριακής, αλλά κατέχει ποσοστό μόνο 5,85%.

Η επιστολή του δικηγόρου του κ.Μαυρουδή Κολοκοτρώνη αναφέρει:

“ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Κύριε Πιτιακούδη,

Αναφέρομαι στο, εξόχως δυσφημιστικό για τον εντολέα μου κ. Μαυρουδή Κολοκοτρώνη, άρθρο που δημοσιεύθηκε στο site σας (www.evros-news.gr) με τίτλο : «Αναστολή λειτουργίας στη Χρηματιστηριακή Guardian Trust. Μεγαλομέτοχος ο ιδιοκτήτης της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση», το οποίο βρίθει αναφορών προς το πρόσωπό του και στο οποίο αναληθώς παρουσιάζεται ως «μεγαλομέτοχος», «βασικός μέτοχος» και «ιδιοκτήτης» της – τελούσας σε αναστολή λειτουργίας – εταιρείας “Guardian Trust”, συσχετίζοντάς τον με μία υπόθεση στην οποία ουδεμία προσωπική εμπλοκή έχει.

Όπως ευχερώς προκύπτει από τα στοιχεία που τηρούνται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ο κ. Μαυρουδής Κολοκοτρώνης τυγχάνει μέτοχος ενός απειροελάχιστου ποσοστού του Μετοχικού Κεφαλαίου της “Guardian Trust” (5,85%) και συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν φέρει την ιδιότητα του «μεγαλομετόχου», «βασικού μετόχου» ή «ιδιοκτήτη», όπως όλως εσφαλμένως αναφέρεται στο ανωτέρω δημοσίευμα τουsite σας.

Επίσης, απολύτως αναληθώς αναφέρεται το επίμαχο δημοσίευμα σε ευρισκόμενο στις 12/12/2017 σε λειτουργία γραφείο της “GuardianTrust” στην Αλεξανδρούπολη (ενώ αυτό, όπως είναι πασίγνωστο, έχει παύσει να λειτουργεί από τον Ιανουάριο του έτους 2016 !!!!), το οποίο μάλιστα παρουσιάζει ως ευρισκόμενο «…στο κτίριο που στεγάζεται και το Hondos Center της πόλης.», δημιουργώντας προφανώς αρνητικούς συνειρμούς για το πρόσωπο του κ. Μαυρουδή Κολοκοτρώνη.

Δεδομένης της προφανούς αναλήθειας και ανακρίβειας του ως άνω προσβλητικού για τον εντολέα μου δημοσιεύματος, αναμένω την εκ μέρους σας άμεση επανόρθωση, αρχής γενομένης δια της αποσύρσεως του ως άνω δημοσιεύματος, ρητώς επιφυλασσόμενου του εντολέως μου παντός νομίμου δικαιώματός του όσον αφορά στην υλική ζημία και την ηθική βλάβη που υπέστη εξ αυτού.

Βασίλειος Φουρλής

Δικηγόρος Αθηνών

Evros-news.gr: Δημοσιεύουμε άμεσα την επιστολή του δικηγόρου του κ.Μαυρουδή Κολοκοτρώνη όπως η δημοσιογραφικί δεοντολογία επιβάλλει, μέσω της οποίας διαψεύδεται ότι είναι ο μεγαλομέτοχος, ο ιδιοκτήτης ή ο βασικός μέτοχος της Χρηματιστηριακής GUARDIAN TRUST. Είναι απλά μέτοχος όπως αναφέρεται, με ένα ποσοστό 5,85%.

Προφανώς διαχωρίζει την θέση του από τον γιό του Γεώργιο Κολοκοτρώνη, ο οποίος με βάση το οργανόγραμμα που παρουσιάσαμε, είναι ο Γενικός Διευθυντής της συγκεκριμένης Χρηματιστηριακής.

Όσο για το γραφείο της Χρηματιστηριακής στην Αλεξανδρούπολη που επισημαίνεται ότι έχει πάψει να λειτουργεί από το 2016, αναφέρεται η διεύθυνση και τα στοιχεία του ξεκάθαρα, μέχρι και χθες τουλάχιστον, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.