Οι Εβρίτες που ετοιμάζονται να ξαναβουτήξουν για το σταυρό τα Θεοφάνεια στην Κωνσταντινούπολη

Οι Εβρίτες που ετοιμάζονται να ξαναβουτήξουν για το σταυρό τα Θεοφάνεια στην Κωνσταντινούπολη

Πλησιάζουν τα Θεοφάνεια και δυο Εβρίτες ετοιμάζονται να βρεθούν και φέτος στην Κωνσταντινούπολη και να ξαναβουτήξουν όπως έκαναν πέρυσι στα παγωμένα νερά του Βοσπόρου, για να πιάσουν τον Σταυρό και να τον παραδώσουν στα χέρια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Ο Άγγελος Βοσνακίδης και ο Δημήτρης Παναγιωτούδης, κάνουν μάλιστα αυτές τις μέρες… προπόνηση στα νερά του ποταμού Άρδα στις Καστανιές, απ’ όπου και η φωτογραφία που βλέπετε, προκειμένου να συνηθίσουν τις καιρικές συνθήκες και τις χαμηλές θερμοκραίσες του νερού.

Με ανάρτηση τους μάλιστα στο facebook προαναγγέλουν την παρουσία τους στην Πόλη και την ενεργό συμμετοχή τους στην κορυφαία στιγμή της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού στην σκλαβωμένη απ’ τους Τούρκους Βασιλεύουσα. “Πήγαμε στην Πόλη με τζιχαντιστές, με μακελάρηδες, λέτε να μην πάμε φέτος;; Θεοφανεια 2018. Κωνσταντινούπολη ερχόμαστε” έγραψαν χαρακτηριστικά οι δυο φίλοι, που όπως και πέρυσι αν και δεν κατάφεραν να πιάσουν πρώτοι αυτοί τον σταυρό, ένοιωσαν ασφαλώς τεράστια συγκίνηση και τιμή σε μια κορυφαία στιγμή της χωής τους. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ για την περσινή τους παρουσία στην Κωνσταντινούπολη τα Θεοφάνεια