Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Μου λείπει πολύ η Ορεστιάδα

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Μου λείπει πολύ η Ορεστιάδα

Αγαπά τις βόλτες με το ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας, δηλώνει πολύ ρομαντικός και λατρεύει τη μαγειρική, αλλά του λείπει πολύ η επαρχία και συγκεκριμένα η Ορεστιάδα απ’ όπου κατάγεται, μεγάλωσε και μένουν οι γονείς του.

Ο συμπατριώτης μας ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης όσο ζούσε στη Θεσσαλονίκη δημιούργησε μια θεατρική ομάδα με άλλα δέκα άτομα, τη C. for Circus, με την οποία συνεχίζουν να παίζουν μέχρι σήμερα. «Όταν πήγαινα σε κάποια οντισιόν, μία εύλογη απορία ήταν ποια σχολή έχω τελειώσει. Όταν απαντούσα πως δεν έχω σπουδάσει υποκριτική, υπήρχε ένα πάγωμα. Αλλά είναι ένα επάγγελμα που η ικανότητα φαίνεται στην πράξη. Εδώ είμαι ανά πάσα στιγμή, για να δεις αν αξίζω να πάρω τον κάθε ρόλο. Το πτυχίο σε αυτή τη δουλειά δεν έχει καμία σχέση. Πηγαίνεις σε μια ιδιωτική σχολή, πληρώνεις κάποια χρήματα και παίρνεις το πτυχίο» λέει στο People  ο Σπύρος, που κάποια στιγμή έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό και στο Κρατικό Θέατρο, αλλά δεν πέρασε. «Πλέον οι δάσκαλοί μου είναι οι σκηνοθέτες μου» τονίζει.

Η Αθήνα, όπου ζει εδώ και τέσσερα χρόνια, του αρέσει πολύ, αν και του πήρε μήνες για να προσαρμοστεί στους γρήγορους ρυθμούς της. «Μου λείπει πολύ η επαρχία. Όταν περάσουν τα χρόνια, θα ήθελα να ζήσω στην εξοχή, να έχω φάρμα» λέει ο Σπύρος που εδώ και δέκα χρόνια κάνει ελεύθερο κάμπινγκ στις διακοπές του καθώς η επαφή με τη φύση τον ηρεμεί.

Θέλει πολύ να γίνει μπαμπάς, αν και η τυπική διαδικασία του γάμου δεν τον αφορά. «Θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά το αφήνω στην τύχη του. Όσα πράγματα είναι να έρθουν θα έρθουν στην ώρα τους».

Ο Σπύρος φέτος έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά του Alpha Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, μια συνεργασία για την οποία αισθάνεται πολύ τυχερός, αφού, όπως λέει, «τις συγκυρίες που έχω βρει πιθανότατα δεν θα τις βρω πουθενά αλλού στην τηλεόραση», ενώ στις 22 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα στο Netwix η action/horror σειρά του Ζήση Ρούμπου Athens Dark, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Πηγή: peoplegreece.com