Στον Έβρο την Τρίτη ο Νίκος Δένδιας,Τομεάρχης της Ν.Δ για τη Θράκη

Στον Έβρο την Τρίτη ο Νίκος Δένδιας,Τομεάρχης της Ν.Δ για τη Θράκη

Στον Έβρο θα βρεθεί την ερχόμενη Τρότη ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος ως γνωστόν ορίστηκε τον Ιανουάριο από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ως αρμόδιος Τομεάρχης του κόμματος για την χαρτογράφηση και καταγραφή των προβλημάτων του Έβρου και της Θράκης συνολικά.

Αυτή θα είναι η πρώτη επίσκεψη του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης αλλά και Ανάπτυξης, στην περιοχή μας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα επισκεφθεί και τους τρεις νομούς τη Θράκης, ώστε να έχει μια πρώτη συνάντηση και επαφή με τα τοπικά στελέχη του κόμματος και να ξεκινήσει η συζήτηση και καταγραφή των θεμάτων και των προβλημάτων της εθνικά ευαίσθητης περιοχής μας.

Είναι άγνωστο αν θα συνοδεύεται και από άλλα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την παρουσία του στην Θράκη, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Αντιπρόεδρος Κωστής Χατζηδάκης πρόκειται να επισκεφθεί την Ξάνθη. Θα έρθουν μαζί ή χωριστά, ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί

Σήμερα στην Ξάνθη συγκέντρωση όσων είναι στο Μητρώο Στελεχών

Σήμερα πάντως έχει προγραμματιστεί στην Ξάνθη συγκέντρωση όσων είναι στιο Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από την Θράκη αλλά και την Ανατολική Μακεδονία, προκειμένου να έχουν συζήτηση και γνωριμία με τον Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος Στέλιο Κονταδάκη που θα έρθει από την Αθήνα.

Από τον Έβρο θεωρείται σίγουρο ότι θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ο πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Σωτήρης Μποταίτης, ο Στέφανος Μάρκου, ο Ρηγόπουλος και άλλοι των οποίων τα ονόματα δεν γνωρίζουμε.

Το Μητρώο Στελεχών είναι μια καινοτομία που έφερε στη Ν.Δ ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης και στόχο έχει την ανάδειξη στελεχών, που θα είναι είτε υποψήφια στις προσεχείς εκλογές, είτε θα πλαισιώσουν θέσεις στον κρατικό μηχανισμό αν και όταν γίνει Κυβέρνηση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.