Το Evros-news.gr από σήμερα στα 2.000 κορυφαία ελληνικά σάιτ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς

Το Evros-news.gr από σήμερα στα 2.000 κορυφαία ελληνικά σάιτ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς

Αυτή η στιγμή είναι πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική για όλους εμάς εδώ στο Evros-news.gr, αφού πριν λίγη ώρα μπήκαμε στα 2.000 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ σάιτ, με βάση την κατάταξη που κάνει το παγκόσμιο Alexa.com σε όλα τα sites που λειτουργούν στην χώρα μας.

Σε μόλις 11 μήνες λειτουργίας, αφού βγήκαμε στον “αέρα” του διαδικτύου στις 27 Απριλίου του 2017, καταφέραμε κάτι που όπως λένε όσοι γνωρίζουν καλύτερα από εμάς τον συγκεκριμένο χώρο, θεωρούνταν ανέφικτο για μια ιοστοσελίδα όπως το Evros-news.gr, που ασχολείται ουσιαστικά με θέματα ενός μόνο νομού, του Έβρου και γενιότερα μιας περιοχής, της Θράκης.

Όλοι αυτοί όμως, οι τεχνοκράτες του διαδικτύου, δημιουργοί ιστοσελίδων, προγραμματιστές κ.α., δεν υπολόγισαν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ που ανοίξατε όλοι εσείς, οι χιλιάδες φίλοι αναγνώστες μας, την ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ από την πρώτη στιγμή. Όλους εσάς που ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ δεν είναι αρκετό να ανταποδώσει το γεγονός ότι μας κάνατε την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑ και αναδείξατε ήδη το Evros-news.gr στο ΠΡΩΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ σάιτ του Έβρου.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Evros-news.gr βρίσκεται στην θέση 1.963, με βάση τις μετρήσεις του Alexa.com και μπορεί να το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε μπαίνοντας στο συγκεκριμένο σάιτ, πηγαίνοντας στην κατηγορία Website Traffic, Statistics, and Analytics και γράφοντας το όνομα του σάιτ μας ή οποιουδήποτε άλλου. Μετράει δηλαδή αντίστροφα και όσο πιο κοντά στον αριθμό 0 είναι κάποιο σάιτ, τόσο πιο κοντά στην κορυφή και τις πρώτες θέσεις βρίσκεται. Εμείς ξεκινήσαμε από την θέση 69.000 και σε 11 μήνες στάσαμε στο 1.963 ήδη. όσον αφορά την δεύτερη ένδειξη πάνω από την ελληνική κατάταξη, αφορά την Παγκόσμια κατάταξη του σάιτ. Κι εκεί η ανοδική πορεία είναι εντυπωσιακή, αφού είμαστε μεταξύ των 300.000 σάιτ σε όλο τον κόσμο.

Βέβαια, κάποιοι υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο σάιτ δεν είναι τόσο αξιόπιστο, επειδή μετράει την επισκεψιμότητα, δηλαδή τους αναγνώστες που μπαίνουν σε κάθε σάιτ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ. Δηλαδή από την στιγμή που ξεκίνησε να λειτουργεί κάποιο σάιτ, μέχρι τώρα. Αυτό όμως ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ, αφού εμείς λειτουργούμε μόλις 11 μήνες και έχουμε αφήσει πολύ πίσω μας, τα άλλα σάιτ του νομού Έβρου που υπάρχουν για πολλά χρόνια.

Για να είμαστε δίκαιοι, θα πρέπει να τονίσουμε ότι στην πρώτη θέση της κατάταξης για τον Έβρο και συγκεκριμένα στην 1.531 βρίσκεται το e-evros, που όμως υπάρχει στον χώρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και συγχρόνως δεν είναι αμιγώς ενημερωτικό, αλλά ποικίλης ύλης.  Μας χωρίζουν πάντως μόλις 400 θέσεις και αν έχουμε την υγειά μας, το επόμενο στοίχημα για όλους εμάς εδώ, στο αγαπημένο σας σάιτ, είναι να φτάσουμε και στην ΚΟΡΥΦΗ για το νομό.

Υ.Γ: Η τεράστια επιτυχία να μπει το Evros-news.gr στα 2.000 κορυφαία ελληνικά σάιτ πριν ακόμα συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας, ήρθε σε μια εξαιρετικά δύσκολη προσωπική στιγμή για εμένα, που είμαι ο υπεύθυνος του. Εδώ και 20 ημέρες ήμουν υποχρεωμένος να μην δουλεύω ο ίδιος, αλλά να δίνω απλά εντολές στους συνεργάτες ή να υπαγορεύω, λόγω μιας πολύ σοβαρής και λεπτής χειρουργικής επέμβασης στο μάτι. Την δεύτερη σε διάστημα πέντε μηνών. 

Φαίνεται όλα να πηγαίνουν καλά μέχρι στιγμής, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τον γιο μου Γιώργο, που σήκωσε το μεγάλο “βάρος” της λειτουργίας του Evros-news.gr, παρ’ ότι θα έπρεπε να είναι συνεπής παράλληλα με το σχολείο και τα φροντιστήρια του. Επίσης τους συνεργάτες του σάιτ από την Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και την Αθήνα, ιδιαίτερα τους δυο καινούργιους που προστέθηκαν στην παρέα μας, οι οποίοι κατάφεραν με συνεχείς αναρτήσεις να σας ενημερώνουν και να μην υπάρχουν κενά.

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς και όπως συνηθίζω να λέω: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Την υγειά μας να έχουμε και ακολουθούν πολλές ακόμα ευχάριστες στιγμές και εκπλήξεις. Με το σύνθημα μας να είναι το γνωστό:

EVROS-NEWS.GR …. Τα γράφει… ΟΛΑ

Κώστας Πιτιακούδης