ΣΟΚ: Στον εισαγγελέα τρία άτομα για βιασμό ανήλικης στο Διδυμότειχο

ΣΟΚ: Στον εισαγγελέα τρία άτομα για βιασμό ανήλικης στο Διδυμότειχο

Στον εισαγγελέα Ορεστιάδας οδηγούνται σήμερα τρία άτομα για βιασμό την περασμένη Τετάρτη μιας 14χρονης στο Διδυμότειχο, μετά από καταγγελία που κατέθεσαν οι γονείς της στην αστυνομία, η οποία επενέβη άμεσα και τους συνέλαβε.

Πρόκειται για έναν 17χρονο και τους γονείς του, που κατηγορούνται για συνέργεια στον βιασμό του 14χρονου κοριτσιού. Όλοι τους, τόσο το θύμα όσο και οι κατηγορούμενοι, είναι Ρομά. Χθες το θύμα μεταφέρθηκε στην Κομοτηνή, όπου εξετάστηκε από τον ιατριδικαστή Νίκο Κιφνίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός με την βοήθεια των γιονιών του, άρπαξαν την 14χρονη στην πόλη τιυ Διδυμοτείχου και συγκεκριμένα στην περιοχή που είναι η συνοικία των Ρομά και  με το αυτοκίνητο τους την οδήγησαν στην περιοχή των κάστρων. Εκεί ο δράστης προέβη στην αποτρόπαια πράξη, ενώ οι γονείς του βρισκόταν σε μικρή απόσταση κιαι απλά παρακολουθούσαν όσα συνέβαιναν.

Μετά την καταγγελία της οικογένειας του κοριτσιού, οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Διδυμοτείχου συνέλαβαν αμέσως τον 17χρονο και τους γονείς του, σχηματίστηκε δικογραφία κιαι σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.