ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΟΚ: Κρεμάστηκε πριν λίγο σε χωριό της Ορεστιάδας

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΟΚ: Κρεμάστηκε πριν λίγο σε χωριό της Ορεστιάδας

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΟΚ σε χωριό της Ορεστιάδας, αφού ένας 73χρονος κρεμάστηκε κόβοντας το νήμα της ζωής του με αυτό τον τραγικό τρόπο περίπου στις 9 το πρωί και τον βρήκε νεκρό ένας γείτοντας του. 

Ο ηλικιωμένος ήταν συνταξιούχος ναυτικός στο χωριό Βάλτος Ορεστιάδας και έμενε μόνος του, αφού δεν είχε δημιουργήσει οικογένεια. Γύρω στις 7 το πρωί ένας γείτονας πήγε να του ζητήσει ένα ειδικό καρότσι που διέθετε για να κουβαλήσει κάποια πράγματα, αλλά του είπε ότι θα τον ειδοποιήσει τηλεφωνικά να πάει σε καμιά ώρα.  Επειδή καθυστερούσε, αποφάσισε να πάει στο σπίτι και βρήκε τον αυτόχειρα κρεμασμένο σε ένα υπόστεγο. Αμέσως ειδοποίησε τους συγχωριανούς του και αυτοί την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Όπως λένε οι κάτοικοι του χωριού, δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας ή οποιοδήποτε άλλο. Όμως τον τελευταίο καρό στο καφενείο του χωριού όπου σύχναζε, τον άκουγαν να  λέει: “Ζωή είναι αυτή που κάνω. Θέλω να αυτοκτονώσω“. Τελικά προέβη στο απονενοημένο διάβημα βάζοντας τέρμα στη ζωή του με αυτό τον τρόπο.