Συμμετοχή “Άθλου” και Α.Ο Ορεστιάδας σε διεθνές τουρνουά στο Μπουργκάς

Συμμετοχή “Άθλου” και Α.Ο Ορεστιάδας σε διεθνές τουρνουά στο Μπουργκάς

Συμμετοχή της ομάδας των παμπαίδων του Άθλου Ορεστιάδας σε διεθνές τουρνουά βόλεϊ που θα διεξαχθεί στο Μπουργκάς της γειτονικής Βουλγαρίας θα έχουμε από αύριο Παρασκευή 12 Μαίου ως την Κυριακή. 

Η αποστολή της ομάδας των παμπαίδων του Άθλου Ορεστιάδας  αναχωρεί αύριο Πέμπτη 11/5 για την πόλη του Μπουργκάς  της Βουλγαρίας για να συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά παμπαίδων που διοργανώνει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης από την Παρασκευή 12/5 έως το Σάββατο 13/5. Οι παμπαίδες του Άθλου  θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αγώνες με ομάδες από την Βουλγαρία  (ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Βικτόρια Φιλιππούπολης) αλλά και τον Α.Ο.Ορεστιάδας. Έτσι δύο εβδομάδες μετά το επιτυχημένο Βαλκανικό τουρνουά βόλεϊ παμπαίδων που διοργάνωσε στην Ορεστιάδα ο Άθλος με τον Δήμο Ορεστιάδας στο οποίο συμμετείχαν ομάδες από την Ελλάδα και την Σερβία,  θα λάβει μέρος σε άλλο ένα τουρνουά που θα δώσει την δυνατότητα στους αθλητές του να αντιμετωπίσουν  δυνατές ομάδες. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/5 – 15:00 ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ – ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/5 – 10:00 ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/5 – 15:00 ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Στο συγκεκριμένο τουρνουά, όπως φαίνεται και από το πρόγραμμα, θα πάρει μέρος και η αντίστοιχη ομάδα Παμπαίδων και τηςε άλλης ομάδας της πόλης, του Α.Ο.Ορεσατιάδας

 

Newsroom: Γιώργος Πιτιακούδης