Λαμπάκης: Μια ακόμα θητεία και το 2024 πάω σπίτι μου

Λαμπάκης: Μια ακόμα θητεία και το 2024 πάω σπίτι μου

Την απόφασή του να διεκδικήσει μια ακόμη δημαρχιακή θητεία και μετά να αποσυρθεί, ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status Radio 94.2 και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ξεκαθάρισε παράλληλα ότι δεν τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ή και βουλευτής όπως έχει γραφτεί κατά καιρούς. «Από το 2024 και μετά θα αποσυρθώ και δεν με ενδιαφέρει ούτε η Περιφέρεια και ούτε η κεντρική πολιτική σκηνή. Είμαι ερωτευμένος με την Αλεξανδρούπολη αλλά όχι με την ανάγκη να την διοικώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπάκης.

“Στην εκλογική διαδικασία του 2019, εγώ ως δήμαχος θα έχω να δείχνω. Δεν θα μιλάω πια. Τις προηγούμενες φορές μίλαγα. Τώρα θα δείχνω και έχω πάρα πολλά να δείξω. Δεν φοβάμαι. Αν αναδειχθεί κάποιος πιο μπροστά από μένα στις εκλογές, μακάρι να έρθει και να είναι καλύτερος. Να κάνει περισσότερα για την πόλη και τον κόσμο της. Το λέω με ανοιχτή καρδιά και σκέψη. Όταν λέω είμαι ερωτευμένος με τον τόπο μου, δεν λέω να τον διοικώ κιόλας σώνει και καλά.

Θέλω να πάει καλά ο τόπος μου. Ο λαός θα επιλέξει ποιος είναι ο καλύτερος και αν αποφασίσει για κάποιον άλλο, τότε θα χαρώ να πάει προχωρήσει η περιοχή μας. Θα διεκδικήσω τον Μάιο του 2019 τον Δήμο ξανά. Δεν με ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή γιατί δεν μπορώ να σηκώνω μλόνο το χέρι στη Βουλή και να ψηφίζω άκριτα.. Όσο για την Περιφέρεια, δεν μου αρέσουν τα αντικείμενα και οι αρμοδιότητες της. Θα παραδώσω λοιπόν τα κλειδιά το 2024 στον επόμενο με περηφάνεια και ψηλά το κεφάλι για όσα κάναμε όλα αυτά τα χρόνια”.