Επίσκεψη στην “ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ” του Εμπορικού Ακόλουθου των ΗΠΑ

Επίσκεψη στην “ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ” του Εμπορικού Ακόλουθου των ΗΠΑ

Το εργοστάσιο της καινοτόμου γαλακτοβιομηχανίας “ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ” στο Διδυμότειχο, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Εμπορικός Ακόλουθος των ΗΠΑ κ. Bryan Larson, που πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία σε Έβρο και Ροδόπη . Ο κορυφαίος Αμερικανός αξιωματούχος για οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα στην χώρα μας, που επέλεξε ως πρώτο σταθμό της περιοδείας του μια σημαντική επιχείρηση του Έβρου και της Θράκης συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ. 

Ο κ.Χρήστος Παπαζηλάκης ενημερώνει τον Εμπορικό Ακόλουθο των ΗΠΑ κ.Larson για τις διαδικασίες παραγωγής των προϊόντων

Τον κ. Larson υ ποδέχθηκαν όλα μαζί τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας με επικεφαλής τον κ.Θανάση Παπαζηλάκη. Ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του εργοστασίου της “ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ”, ενημερώθηκε και είδε τον τρόπο λειτουργίας και παραγωγής όλων των προϊόντων και φυσικά γεύθηκε τα περισσότερα από αυτά και έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από τις γεύσεις και την ποιότητα. Παράληλα του έγινε λεπτομερής ενημέρωση για την πορεία της εταιρείας, τις δραστηριότητες της, την συνεχή ανοδική πορεία και τις προοπτικές της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπου πραγματοποιεί εδώ και χρόνια συνεχώς αυξανόμενες εξαγωγές.

Ο Εμπορικός Ακόλουθος των ΗΠΑ και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειοηματικότητας Θράκης κ.Χατζημιχαήλ, στους χώρους παραγωγής του εργοστασίου της “ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ” στο Διδυμότειχο

 

Ο Εμπορικός Ακόλουθος των ΗΠΑ κατά την διήμερη περιοδεία σε Έβρο & Ροδόπη θα επισκεφθεί και άλλες επιχειρήσεις του Έβρου και της Ροδόπης ενώ θα βρεθεί και στο λιμάνι Αλερξανδρούπολης, καθώς αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΟΛΑ κ. Χρήστο Δούκα.