“Ψήνει” Τοπούζη εδώ και πολύ καιρό η Α.Ε.Διδυμοτείχου

“Ψήνει” Τοπούζη εδώ και πολύ καιρό η Α.Ε.Διδυμοτείχου

 

Τον Εβρίτη επιθετικό Θάνο Τοπούζη, από τους πρώτους σκόρερς συνολικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την φανέλα του Ερμή Ζωνιανών στην Κρήτη και πέτυχε 8 γκολ. έχει βάλει στο στόχαστρό της η νεοφώτιστη στην Γ’ εθνική ΑΕ Διδυμοτείχου. 

Ο Θάνος Τοπούζης με την φανέλα της ιταλικής Σαλερνιτάνα

Όπως αναφέρει το έγκυρο ThrakiSportS,   ο 25χρονος σέντερ φορ που αποτέλεσε από τα βασικά γρανάζια της επιτυχημένης παρουσίας του Έβρου Σουφλίου στη Γ’ Εθνική τα προηγούμενα χρόνια, σκέφτεται σοβαρά τον επαναπατρισμό και με αυτά τα δεδομένα, η παρουσία της ΑΕΔ στη Γ’ Εθνική δημιουργεί προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του, την Δαδιά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της ΑΕ Διδυμοτείχου άρπαξαν την ευκαιρία και ήδη έχουν κάνει σε πολύ θετικό κλίμα τις πρώτες συζητήσεις μαζί του, αν και οι προτάσεις για τον πρώτο σκόρερ των Ζωνιανών με 8 τέρματα είναι αρκετές από ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής αλλά και της Ιταλίας.

Άλλωστε, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θάνος Τοπούζης έχει αποτελέσει κατά καιρούς στόχο ακόμα και ομάδων της Super League, καθώς φλέρταρε πριν τρία χρόνια με τον Ηρακλή, ενώ έχει συμμετοχές στο μεγάλο επαγγελματικό πρωτάθλημα με τον Άρη επί Σάκη Τσιώλη, με την Κ20 του οποίου στέφθηκε μάλιστα και πρωταθλητής Ελλάδος, ενώ αγωνίστηκε ακόμα σε Ιταλία με τις φανέλες των Σαλερνιτάνα και Άσκολι.

Ο Θάνος Τοπούζης με την φανέλα της ιταλικής Άσκολι

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Το evros-news.gr γνώριζε εδώ και αρκετές ημέρες ότι ο Πρόεδρος της Α.Ε.Διδυμοτείχου Νίκος Τσουλκανάκης είχε έρθει σε επαφή και βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Τοπούζη, προσπαθώντας να “κλείσει” την σημαντική αυτή μεταγραφή. Κι αυτό γιατί ο παίκτης, λόγω των φετινών πολύ καλών του εμφανίσεων έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής της Κρήτης, της Αθήνας και άλλων περιοχών της χώρας.

Επειδή όμως είναι από το Έβρο, αλλά έχει και έναν ακόμα επιπλέον πολύ “δυνατό” λόγο που τον… τραβάει να έρθει εδώ, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Α.Ε.Διδυμοτείχου, μια και τη θεωρεί πολύ καλή ομάδα. Σεβαστήκαμε την επιθυμία κάποιων ανθρώπων και δεν γράψαμε το παραμικρό, γιατί υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες εξαιτίας των οποίων δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν οι συγκεκριμένες επαφές.

Από την στιγμή όπως που -μάλλον μέσω Σουφλίου-η είδηση κυκλοφόρησε, παραθέτουμε και αυτές τις λεπτομέρειες. Να σημειώσουμε τέλος ότι ενήμερος για τις συζητήσεις ήταν και ο προπονητής Κρίστο Τελκίνσκι, που φυσικά υπερθεμάτισε για την απόκτηση του παίκτη.