Σε αυτά τα χάλια βρήκαν το camping του δήμου Αλεξανδρούπολης

Σε αυτά τα χάλια βρήκαν το camping του δήμου Αλεξανδρούπολης

Ο υδράργυρος σκαρφάλωσε ήδη στα ύψη, η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος ξεκίνησε, αλλά οι άνθρωποι που συνήθισαν να επιλέγουν χρόνια τώρα για τις διακοπές τους το camping του νομού μας, αυτό δηλαδή του δήμου Αλεξανδρούπολης, μόο απογοήτευση και θλίψη αισθάνθηκαν αντικρύζοντας τις εικόνες που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Πήγαν το Σάββατο εκεί και η εγκατάλειψη του χώρου ήταν εμφανής. Φαίνεται να μην έχει γίνει καμία εργασία για την αποκατάσταση των ζημιών και την συντήρηση του χώρου, αν και βρισκόμαστε τέλη Ιουνίου. Πριν λίγες μέρες, με αφορμή την αύξηση του εισιτηρίου στην δημοτική πλαζ από το 1 ευρώ στο 1,50, τόσο ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης όσο και ο επικεφαλής της δημοτικής επιχείρησης Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης, την δικαιολόγησαν επικαλούμενοι μεταξύ άλλων, ότι θα πρέπει να καληφθούν και τα έξοδα για την συντήρηση και λειτουργία του κάμπινγκ.

Προφανώς οι Βούλγαροι, που όπως δήλωσε ο κ.Αρβανιτίδης συντηρούν με την χρησιμοποίηση στις διακοπές τους το δημοτικό camping, δεν θα ήρθαν ακόμα. Γι’ αυτό ίσως και να μην έγινε ακόμα η… αποκατάσταση των ζημιών.